21.12.2016 22:38:52 Hanka 75
Re: Přesycenost Vánocemi
salát je hotový za pár minut - já si na to vyhrazuji síly a čas... holky jak vy to děláte a kde já dělám chybu
omýt brambory, dát vařit, počkat až trochu schladnou, oloupat, protlačit-ne krájet-to je super věc, ostatní zeleninu, (nakoupit !) oloupat, uvařit, nakrájet (OK, nasekám na i neúměrné kostky, to je OK) okurky, pokrájet na malé kousky, dát majonézu a jogurt - to už je OK, nicméně to celé pro mne není na pár minut
chtěla jsem dělat s dětmi, protože druhá varianta (stále možná) je večer, až budu unavená, protože den předem být musí... tj. s dětmi to bude buď pohoda a zábava, nebo opruz, který v polovině přeruším, protože tvořiči salátu budou dvě mladší školní raubíři, kteří dokáží pomáhat a rovněž demolovat kuchyň a jedno batole, které dnes má teplotu...
a k tomu kapr, obalit-nechám si vše naporcovat, ještě, že to jde, to je super
řízky kuřecí... já se na to povinné kuchtění, které nemůžu dělat s batoletem tj. nejspíš večer netěším.. nebo ho bude dělat manžel druhý den, což on neřekne ne, ale zabere mu to ještě dvakrát víc času než mě (nemá praxi, jen ochotu a mezi námi je nešikovný :-(
já bych potřebovala vše dodat. ale zase si říkám, že takový opruz to není, no ale za pár minut to mít rozhodně já nebudu :-(
Odpovědět