Povedlo se mi v klidu připravit stůl, strom, dárky, atmosféru a vychytat manželovy výpady a negativismus tak, aby se to ostatních členů rodiny moc nedotklo (což je nejnáročnější ze všeho, protože je to nepředvídatelné a musím být stále ve střehu). Mám velkou radost z pozivitvních reakcí dětí, u stromu jsem byla dojatá. Vrátilo se mi co jsem do toho vložila a ještě o dost navíc. Děti krásně hrály a zpívaly. Nestalo se nic, kromě toho, že během večeře vzplál na stole ubrousek a málem i ubrus, a později se překotil stromeček a rozbila se polovina skleněných baněk . Roráty jsem taky nestihla, duchovní rovina trochu strádá, snad to ještě napravím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.