A nač jsou doma děti? Nevím, jak kde, ale u nás máme zavedeno a podpořeno i odborníky :-D že by děti doma opravdu měly také zastat nějakou práci. Takže si uklízí pokojíčky a jednou týdně - umyjí kompletně podlahy, vytřou, setřou všude prach a vyleští zrcadla. Já mám na starost WC, umývadla, sprcháč, poklizení místností, praní prádla až jeho poskládání a zahradu... Dle náplně dne dcerky případně vyklízí nebo naklízí myčku a nebo to dělám já... Až po té, co se takhle zapojují si najednou dávají pozor na dělání nepořádku, aby neběhaly po baráky ve špinavých botech... začaly si prdelky vážit mojí práce, kterou před tím přehlížely.
Kdybych byla žena v domácnosti, tak si myslím, že bych vše dělala já a děti by jednou ani netušily, jak se vytírá podlaha... :-D
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.