Sehnali jsme ji za 32000,-. Je to opravdu neskutečná mašina, ovládání je naprosto intuitivní i pro mě, která jsem technický antitalent . Nejdřív jsem se páry trošku bála, ale teď ji používám hodně často, třeba na knedlíky, na kynutí... Má pečicí senzory a věřím jim, zatím bylo vše upečeno fakt akorát. Údržba jednoduchá, vše jde demontovat a má samočisticí funkci, takže se vlastně čistí jen dno trouby, což je brnkačka. Jediné co mi trošku vadí je fakt, že nemá hodiny synchronizované s netem a že se prozatím do ní na českém trhu nedají naládovat vlastní recepty. Ale dokážu s tím žít. Vybírala jsem ji fakt pečlivě, samotný výběr spotřebičů mi trval půl roku. Ve hře bylo ještě Philco a Electrolux, ale tato vlastně když jsme vybírali, tak vyběhla jako novinka a bylo rozhodnuto. Jak designově, tak funkčně fakt unikát za dobrou cenu ve své kategorii. Máme k tomu i mikrovlnku ze stejné série, digestoř, myčku i sušičku, jediné co máme od jiné značky tak je varná deska a tu bych nejraději hodila z okna, je to AEG. Kdybys něco potřebovala, tak napiš na zuzulezabule@gmail.com.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.