9.6.2017 11:04:30 Fren
Re: Výběr psa
přesně tak,závazek trebas na minim.dalších 15 let, pořizovat štěně,tak doporučuji velké prázdniny - at s ním někdo prvních pár týdnů pořád někdo může být; mě totiž péče o stěně nakonec přišla jako velmi velmi náročná oproti tomu starat se o mimino a batole k tomu,neskutečně.A v noci několikrát vstávat(spal ze začátku u postele v takové té bedně,kterou nyní máme pro něj v autě) a jít s ním honem na terasu před rd,at se vyvenčí, když jsem potřebovala jít nakoupit,na úřady,tak zajistit,aby byl zas někdo se psem,protože vzít si ho všude nemůžu,no fakt jsem jednu chvíli už myslela,že ho odvezu zpět,syn ho zachránil a začal si ho brát na noc k sobě do pokojíku i k němu v noci vstával,toto bylo fakt nad mé představy,byť jsem měla hodně o tom načteno
Dnes má svoji zateplenou booudu a kotec,kteerý mu necháváme oteevřený,takže má volný výběh po zahradě,ale i tak se samozřejmě konají téměř denodenní procházky,někde energii musí vybít.
Další problém máme s cestováním,kdy ho dáváme do psího hotelu,což naštěstí snáší perfektně,nebo s námi hodně cestuje autem nebo když jedem jen na jednu noc,tak je i sám na zahradě těch 24 hodin,když není vhodné,aby jel napřes noc snámi.Je to starost no.
Odpovědět