Speciální ) trochu zahnutý) štětec,kterým se dobře malují rohy.
My - čerstvě koupený byt 3+1, že během pár dnů vymalujeme. Radši na dvakrát...
Poprvé - manžel v práci honil termín, volal v pět, v sedm, o půl desáté, že ještě musí něco dodělat. Já strhávala ze stropu tapety "kazetový strop". Skončilo to tím, že jsem vzala škrabku, houbu, vždycky část omítky na stropu namočila a sundala zbytek omítky dolů. část sletěla s tapetami. V půl jedenácté manžel vola, že už končí, jde na vlak, doma bude asi o půl jedné v noci a že má strašný hlad. Takže jsme rychle do sebe hodila kafe, do remosky dvě kuřecí stehna, naložila jsem se do vany, abych odmočila to, co na mě napadalo a zkusila vydržet vzhůru. V den vypuknutí akce jsme zjistili, že všechny příčky v bytě jsou polepené normální papírovou tapetou ( na umakartu) a několikrát přetřené asi Primalexem. Rychle jsme kupovali tapety, které šly na umakart nalepit a které se měly přemalovat. Takže místo dne a půl, který jsme plánovali, nám všechno zabralo dny čtyři. Jak se myla podlaha, na které ležela vrstva prachu, starého lepidla z tapet, nového, primalex a podobně, o tom se mi dodnes zdá...
Podruhé - už skoro vymalováno a zvoní telefon - kolega z USA, něco chce předvést šéfům a nejde to. Manžel jen odhrnul igelit ze stolu, sedl k počítači a bušil do něj nonstop asi 8 hodin.
Když jsme malovali poprvé v baráku, tak jsme se rozhodli u schodiště namalovat pás nad schody omyvatelnou barvou. Když jsme skončili, tak jsem zjistila, že manžel sice odměřoval, do jaké výšky má být omyvatelná barva, ale pokaždé od jiného schodu.
Kdo neví, nevšimne si, ale já se pokaždé bavím.