| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mobilní telefony

10.9.2017 12:59:46 Eudo

Re: Telefon Lenovo B Single SIM

Ja jsem si ho prave koupila.

Mobil zas tak moc nepouzivam a mam jeden stary dinosauri asi 15 let, "kdyby neco". Jenze se na mne utrpne divaj, kdyz potrebuju vymenit baterii a tady ji uz vubec neprodavaji, posledni jsem si koupila v Praze v miniopravne na Proseku, ale musela ji objednat a cekat 3 dny a pak tam zas pres celou Prahu jet. A krome toho tady u nas se behem 2 let bude kupovat listek na vlak a autobus jen mobilem, parkovani se uz vetsinou plati mobilem, v kramech se to pekne rozjizdi, takze behem 2 let budu za dverma venku zcela bezmocna, ze jo. Na vsecko ostatni, co potrebuju, mam iPad a laptop + pocitac.

Tenhle ma vsecko, co JA potrebuju, da se stahnout dalsi, napr. Skype, Whatsup, Hangout atd atd atd, takze budu spokojena. Hlavne mi vyhovovalo, ze nemusim mit anonemang a muzu si hned vybrat, co chci.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Telefon Lenovo B Single SIM TaJ 10.9.2017 12:4
*Re: Telefon Lenovo B Single SIM Eudo 10.9.2017 12:59
**Re: Telefon Lenovo B Single SIM TaJ 10.9.2017 13:6
*Re: Telefon Lenovo B Single SIM Kafe 10.9.2017 15:18

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.