Přiznávám se, že jediné pozitivní na podzimu je pro mě změna času. Docela vám zavidím to nadšení, já vše podzimní dělám s povzdechem "a bude hůř". Jo dnes je hezky, ale bylo líp a bude hůř až bude úplně nejhůř. Nakoupila jsem vřesy a chryzantémy. Barák jsem obložila dýněma - akorát při představě jak se ropliznou až přejdou mrazem Děti chtějí dlabat dýni, ale opět, bude z toho akorát bordel a za pár dní zplesniví. Oblečení je fajn, konečně vynosím kabátky a saka. Ale je problém s botama, na kozačky to není a neprůhledné punčocháče v lodičkách nebo balerínkách se mi nelíbí a tělové nenosím. Listí je hezké pár dní, pak opadá a někdo ho musí uklidit. Děti jsou nachcípaný. No a podzimní uklid zahrady je snad ta nejsmutnější zahradní činnost vůbec.
Jo, pozitivní krok se chystám udělat teď a sice koupit vánoční osvětlení.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.