Asi bude hrát velkou roli stáří dětí. Mám děti dvě s rozdílem téměř 5 let a rozdíl je velký. Dítě patnáctileté za námi k TV přijde opravdu výjimečně - možná 1x ze 100, jinak raději kouká na filmy na PC nebo mobilu... mladší "jedenáctileté" s námi sleduje vcelku pravidelně (není-li u kamarádů) pořady typu Star Dance, teď když jsem už přes měsíc doma na neschopence, tak třeba i na Prostřeno apod. Počítám, že jak mladší doroste do věku jeho sourozence, tak TV s námi také omezí. Když byly děti malé, často jsem si přála moci koukat na TV sama bez nikoho a teď si občas připadám sama. Děti zalezlé ve svých pokojích, manžel často v práci nebo pracující v pracovně popřípadě sleduje filmy v cizích jazycích. Společně s manželem filmy a pořady samozřejmě také sledujeme, ale není to pravidlo a není to denně.
Osobně TV jako stmelovač nevidím. U nás spíše pomáhá zasednout ke stolu, uvařit si kafe, "vrznout" mňamkovým šuplíkem a děti začínají vylézat z děr
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.