| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

Kyselé hroznové víno

Koupila jsem skoro kilo hroznového vína a je krásné, bez pecciček, ale pekelně kyselé.
Máte někdo nějaký nápad, jak ho zpracovat? Bublanina? Nějaký moučník?
Na džem nebo rosol je to málo (a dokupovat nehodlám ~:-D)
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Kyselé hroznové víno Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 18.2.2019 15:52
*Re: Co s kyselými hrozny? anemon 18.2.2019 16:13
*Re: Co s kyselými hrozny? Půlka psa 18.2.2019 16:32
*Re: Co s kyselými hrozny? Monika 18.2.2019 17:22
*Re: Co s kyselými hrozny? Marika Letní 18.2.2019 17:31
*Re: Co s kyselými hrozny? Černá kronika 18.2.2019 20:58
**Re: Co s kyselými hrozny? Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 19.2.2019 8:2
***Re: Co s kyselými hrozny? Marika Letní 21.2.2019 11:16

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.