Tak buď ten jazyk/školu vyvexlujeme, anebo si holt začnete zvykat jako my.
Francouzština je krásný jazyk, bohužel francouzská kultura je hodně uzavřená a Francouzi jsou to, co jazyk činí těžkým. Zase se to ale v podstatě vyřídí seznamem sloves a pár časy (třeba španělština je gramaticky komplikovanější). Ale mají fascinující literaturu, hudbu, komiks, filmy... My jezdíme cca každý rok do Paříže – najíst se výborného jídla (a pokecat o něm), nacpat si jím plné auto, prolezeme muzea, galerie, přitáhnu hromadu knížek d""occassion (sekáč), další ročník časopisu, který tam odebírám... Jsou tam slušná stipendia (hlavně se dá díky nim dostat i na grandes écoles, což si normální Francouz nemůže vždycky dovolit), dá se studovat v podstatě celý život za levný peníz, život je tam kvalitní... Já mám díky francouzštině 2. VŠ levněji, než kdybych musela platit školné v ČR. A když konečně vyrazíme... tak už jen to první francouzské rádio, které chytíme ještě na německém území...! A divadla! Různá improvizovaná vystoupení! Mám moc ráda kulturní život v Paříži, ale aby si ho člověk užil, musí umět francouzsky... a taky tam máme samozřejmě kamarády. Letos tedy dva dny před odjezdem shořela Notre Dame, tak to bylo trochu smutné.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.