Z pohledu Rodiny určitě málo. Už když byly mimina, tak jsem je nechávala v klidu v postýlce, nevytahovala jsem je abych si je jen tak poňuchňala, když byly do něčeho zabrané. To už je samozřejmě dávno, ale ani později nijak zvlášť nevyžadovaly pozornost. co mají samostatné pokoje, ani kolikrát netuším, co tam dělají, většinou si čtou, mladší si ještě hraje s legem nebo panenkami, starší je tvořivka. Jinak jako rodina jezdíme na výlety, v létě plavat, v zimě na lyže, celoročně výlety kamkoliv -hrady, zámky. Tak tam jsme spolu intenzivně a užíváme si to. Vydírat bych se děckem nenechala a přiznám se, že taky nesnáším takovéto rodičovské - já jsem to neměl, tak moje dítě to taky nebude mít/nepotřebuje atd. Tím spíš, když ty možnosti jsou, jim je ráda poskytnu. Teď mi říkala jedna kámoška, že její muž nesouhlasí s tím, aby synovi koupili dotykáč s odůvodněním, že on jako dítě taky žádný neměl .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.