já vím, sama učím matiku a mám toho plný "brejle". A čeština na druhém stupni mi přijde ještě horší. Zase na té střední škole to bude o něčem trochu jiném i s tím opravováním.
U obou předmětů ti na naplnění úvazků stačí pár tříd. S matikou a češtinou to dává skvělou šanci učit třeba jen v rámci jednoho ročníku, mít na oba předměty jen dvě třídy, každou na nějakých 10 hodin týdně...to pak ty děti znáš úplně jinak a můžeš s nimi pracovat jinak, než když je vidíš za týden dvakrát.
Výhoda toho matfyzu je, že obor je sice se zaměřením na učitelství, ale pořád teoretická matematika na vysoké úrovni. A s tím se dá dělat asi i víc, než "jen" učit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.