| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

15.8.2020 0:00:07 Kaipa

Re: Grilování

Nejprve pochválím výběr masa, z vepřového je krkovice nej. Po letech grilování jsem přišla na to, že není potřeba přebít chuť masa, a proto používám jen sůl a pepř. Ovšem naprosto bezkonkurenční je použití tenderizéru. A grilovat na lávovém kameni. Pak je to luxus.
Nakládám klidně 4 dny předem do oleje, soli a pepře. Pepř používám hrubozrnný. Taky je móda maso nesolit (až na talíři), že sůl z něj vytáhne vodu, párkrát jsem to zkusila, ale nechutnalo nám to, maso nešlo dosolit.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Grilování  14.8.2020 22:24
*Re: Grilování Kaipa 15.8.2020 0:0
*Re: Grilování wer 15.8.2020 8:57
*Re: Grilování Okolík 15.8.2020 10:3

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.