2.9.2020 19:20:39 libik
Re: Je zlatokopectví úspěšnou životní strategií?
Monty, to je hezký příspěvek, jenom tedy nezapomeň, že na počátku byla tvoje dehonestace ženských, co holt mají nějaký instinkty a "dřepí doma na prdeli s dětma" a jsou proto zlatokopkami druhé kategorie.
Protože dle tebe je jediná soprávná cesta si uvědomit, že veškeré ženské konání je "sociální konstrukt" a celou vahou osobnosti podporovat co nejširší potlačení ženské role, iniciovat časný nástup žen ke strojům a další a další alegorické vozy.
Nakonec sdílená rodičovská, několikarychlostní mateřská, státní jesle a další jsou toho důkazem, ale jsou i dobrým odrazovým můstkem pro zkrácení rodičáku jako takového.
Tak mi, prosím tě, nevykládej, že v naší osvícené době někdo nutí ženy k ženství. Naopak, ženská ve své roli aby pomalu založila podzemní organizaci (pokud nechce být příliš alternativní nebo čelit tvému-společenskému pohrdání.) A to velmi sere mě. Už proto, že já, ač instinkty mám, jsem je ve svém životě byla nucena potlačovat. Ačkoliv nejsem žádný lumen a má kariera je průměrná, nebylo myslitelné, abych se věnovala domácnosti a dětem.
Výsledkem toho je, že chodím oprašovat jeden hrob na UH s pocitem, jak jsme se zbytečně honili a dobré věci, co život může dát, jsme si neužili.
A teď mi hlavně nepiš, že jsem měla volbu. Ne, neměla, nikdo dneska nemá volbu. Doba ženských rolí a instinktů je v nenávratnu. Tak mi na ně aspoň neplivej.
Odpovědět