20.10.2020 21:41:26 sally
Re: Co dalšího uvařit?
těstoviny s kečupem... brrr... co třeba vzít masové koule (nebo co dáváš do omáček na těstoviny), osmahnout s cibulkou na pánvi, přihodit mraženou zeleninu, torchu podusit, zasypat sýrem...
u nás "se" hodně vaří jednak zapékané věci (šunkofleky asi nemusím vypisovat) - ale třeba brambory zapečené se smetanou a v tom maso a/nebo květák.
Úplná obědová rychlovka - vezmu tortille, rozpeču na pánvi (spíš v mikrovlnce, jak jsem líná - jde jen o to, že ohřáté jsou pružnější) a do nich zamotám, co doma mám - klidně třeba jen plátek šunky, plátek sýra a trochu (mražené) zeleniny a zase rozpeču.
Druhý typ jídla jsou jídla z pomalého hrnce - výborný recept je kuře s italským dressingem - kuřecí maso se zalije dresingem a pustí se hrnec (dá se do toho dávat zelenina, olivy atd.). V pomalém hrnci dělám i svíčkovou, znojemskou, segedin... všechno možné.
Třetí typ jsou polívky - sypeme si do nich sýr a přikusujeme chleba...
Odpovědět