Re: Jaké máte koníčky?
Teprve se ke koníčkům začínám vracet a pomalu i koukám po nových, jak kluci odrůstají. Takže asi klasika sport: běh, kolo a aerobik, ráda čtu (denně jezdím do práce skoro dvě hodiny mhd, takže to je na čtení super, občas holt přejedu nějakou zastávku, v šalině to nevadí, ve vlaku je to pak horší
)
Ráda peču a šťourám se v hlíně, něco pořád sázím a přesazuji a občas i něco vypěstuji.
Ráda výletuji a cestuji, těším se, až s mužem zase vyrazíme na cestovatelskou dovolenou ve dvou (kvůli cestování jsme se vlastně potkali a seznámili).
Ráda zdobím perníky a zásobuji jimi školkové a školní akce (doma to neradi vidí: "zase pečeš pro druhé a pro nás nic", není to pravda
). Až budu v důchodu, tak bych se tomu ráda věnovala víc, páč mě štve, že nejsem tak šikovná jako internetové vzory.
Rádi hrajeme doma deskovky s mužem a nejstarším synem.Nejmladší syn taky vypadá, že by ho to mohlo bavit.
A mám úchylku, že ráda jakožto člen Klubu rodičů místní základky organizuji dětské a rodinné akce a soutěže. Vždycky mě to vyšťaví, ale za čas jdu do toho zase znovu a znovu.
Odpovědět