Re: Horkovzdušná fritéza
Najdi si na Heuréce ty nejpopulárnější a pravděpodobně nesáhneš vedle, ony jsou si v rámci typu dost podobný,a že by nějaká nefungovala výrazně více jsem nezaznamenala. Chce to vědět pro kolik lidí (a jak žravých) a na co ji chceš. Obecně je šuplíkový typ, typ ala minitrouba a typ ala remoska. Ty poslední dvoje můžou mít další příslušenství jako gril a otáčecí válec.
Šuplíkové bývají digitální a "mechanické", digitální mají nějaké předvolené programy (ale můžeš u vlastní volby), ale já zjistila, že mi to moc k něčemu není a asi by mi vyhovovala spíš nedigitální. Ale zásadní rozdíl to není.
Mám objem 3,6l, koš má cca 2,5l. Chtěla jsem malou, určenou hlavně na jednoporcovky, tenhle objem je tak na 2 porce, ale udělám tam třeba kuličky z mletého pro 3 (půl kila masa, vlezlo by i o něco víc).
Odpovědět