6.1.2021 16:03:00 TaJ
Re: Maturita 2021
Půlko, jo, tyhle věci do druhého dne, navíc když teď nejsou sehnat...nechápu, že ti učitelé trochu nepřemýšlí, že to každý doma třeba nemá...jako u nás bys našla herkules, hromadu čtvrtek a spoustu jiných výtvarných potřeb, ale klovatinu třeba taky nemáme, nikdy ji neměli ani do výtvarkového kufříku...
Jinak syn sice teď chodí do školy, ale taky dnes přišel s tím, že mají mít na zítra jehlu, bílou nit a 5 knoflíků... no, jehlu doma mám, nitě nějaké taky, ale ne bílou a knoflíky jsem nenašla vůbec žádné...a ani bych je neměla z čeho odstřihnout, protože nikdo z nás prakticky žádné oblečení s knoflíky nemá
...a do galanterky (byť jsou otevřené) se teď fakt nepoženu... naštěstí pomohla babička, ke které jel manžel s nákupem...takže nakonec máme všechno podle zadání...jinak by holt měl nit barevnou a místo knoflíků patentky, ty jsem tu nějaké našla
Jinak u nich ve škole vlastně až doteď nikdy s takovými požadavky do druhého dne nechodili, většinou si to někde sehnali sami, nebo přírodniny si šli někam nasbírat při procházce v rámci třeba prvouky, nebo tělocviku... Takže mě ten dnešní požadavek docela taky zaskočil
Odpovědět