30.1.2021 17:32:10 Dari79
Re: Nejranější vzpomínky
úrazy, to jo, to si myslím děti zapamatujou...
Já si teda taky pamatuju - jednak, jak jsem si rozsekla bradu a jednak jak mě napadl pes. Určitě to není vtištěné, protože taky se mnou o tom "se nemluvilo".
Ale to už jsem byla starší - brada - to jsem vezla už bráchu v golfáči, takže to jsem mohla mít tak 4 roky? netuším - pes, to jsem už chodila do školky, taky tipuju tak 4 roky... V nemocnici jsem pak byla jako předškolák na operaci, z toho si teda taky pamatuju hodně (tu izolaci, probouzení z narkózy, vizitu...).
Jako malá jsem (podle zdravotní karty) taky byla několikrát na pozorování v nemocnici, kvůli jistým obtížím, to si teda nepamatuju vůbec... Jako vůbec. Asi jsem tam taky musela být sama, protože doma byly ještě sourozenci + za komunismu se asi moc matky s dětma nenechávaly, ale fakt z toho nevím ani ťuk... Kdybych si to nepřečetla v 18 ti v kartě, když jsem ji nesla od dětské k dospělé doktorce, nevěděla bych...
Jo, tak mě napadlo, co mě roky vrtalo v hlavě - když jsem byla mimino a chodila k nám domů dětská sestra na kontrolu mě jako miminka, tak tam (krom těch běžných plků - váha, kojena...) psala něco jako (doktorský škrabopis) "odznak FO nenalepen (možná logičtější nenalezen)" - nevíte někdo, co by to tak zhruba mohlo být? Bylo to u několika kontrol...
Odpovědět