libiku, "jenže Vážný ani nepodává návrh zákona ani nezakládá iniciativu "Hnojem proti covidu",
Já taky nekopu základy hladomoren.
Co ty bys udělala s lidmi, kteří se shlukují a na vše serou . neodpovídej.
Včera jsem sloužila s našim medikem. On už odsloužil 6 měsíců, přerušovaně. Taky měl mírně militantní řeči - vzal by je na Covid JIP, ať potom nechtějí ošetření apod. Já ho chápu, snažím se chápat i ostatní, kteří ze zoufalství vymýšlejí -odpojení od elektřiny, detenci, soudy apod. Ale , co si budeme účinná jsou jen udržitelná opatření, takže jsou to taková dětinská nebo silácká prohlášení. A proč lidi řadu nařízení nedodržují? Protože je nikdo nevymáhá zákonnou cestou a dílem proto, že některá z nich jsou buď k ničemu, nebo jsou pro řadu lidí likvidační. A ti se holt dobrejch úmyslů nenají a podpory se jim nedostává žádný. A pak jsou samozřejmě lidi hovada, kterým je všechno jedno, nebo jsou nedotknutelní. To prostě nemá žádný řešení, jestli nechceš do lidí střílet. Tedy v terénu v jakém naše společnost funguje.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.