Re: vysněná dovolená
libiku, mně to přejíždění v civilizaci přijde prima:) Je fakt, že jsme si pro všechny případy házeli do kufru stan, kdyby náhodou nebyl volný pokoj v žádném hotelu, tak by to jistil, ale... přišlo mi to vždycky bezproblémový, s dnešníma internetovýma možnostma už tuplem :) Když jsme takhle jezdili ještě za předdětna, tak jsme teda využívali kempy, to jo, protože hledat pokoj obcházením hotelů by se nám nechtělo a případné hotely v jednotlivých destinacích jsme předobjednali předem (a t jsme mezi nimi tehdy přejížděli autobusy a vlaky, auta nemajíce:) ). Ale teď s bookingem je to naprostá pohoda. Nemuseli jsme autem spěchat, abychom dojeli předem z domova naplánované trasy, ani se posouvat zbytečně málo, když jsme zjistili, že zrovna něco, co chceme, se naskytlo dál... hotely jsem rezervovala den předem nebo ten den dopoledne a nebyl s tím žádný problém. A těch peněz bylo potřeba naopak míň :) - drtivá většina hotelů měla při objednání pokoje na tentýž večer obrovské slevy. Myslím, že jinak bychom ani v prázdninovém superrezortu, ani ve strašidelném starodávném zámečku... nespali
Odpovědět