28.4.2021 10:34:04 Termix
Re: Prodloužený víkend v Londýně
Hele, já nevím. Když budu chtít, můžu udělat výlet do Londýna opravdu low cost a rozhodně nebudu trpět hlady a spát ve stanu. V hotelových řetězcích, třeba zmíněný Holiday Inn, je super třeba to, že v jednom pokoji může být za cenu pokoje ubytovaná celá rodina, takže 2+2. Je tam velký rozkládací gauč. A snídaně v ceně. My si třeba už teď platíme dva pokoje, protože za a nepotřebuju úplně top low cost a za b je to pro nás pohodlnější. Doprava rozhodně drahá není, děti třeba jezdí zdarma až do 12 let, pak platí polovinu. S Oyster zaplatíš jen nějakou max. cenu za den. Ubytování hledám vždy v zóně 2 pár metrů od metra. V centru jsem do 15 až 20 minut a ceny jsou o třetinu nižší. Centrum města není nijak velké, já to tady rozepsala poměrně do detailů, beru v potaz, že budou bolet nohy, že se člověk chce porozhlídnout a tak, sama se tam orientuju fakt dobře, žila jsem tam mnoho let, takže je pro mě jednoduché použít mhd, znám zkratky a tak, ale to těžko napíšu někomu, kdo tam jede poprvé. S cestovkou bych nejela, protože to prostě levněji nevyjde. A protože sama cestovky fakt nemám ráda.
Já Londýn fakt miluju, proto tam normálně jezdím opravdu často, teď s kovidem to nejde, ale už se nemůžu dočkat. A navíc už nemám tu potřebu vidět všechna tahle turisticky profláknutá místa, takže já bych jela tam, kde turisty téměř nepotkáš. Kde je vůně Anglie
.
Odpovědět