Půlko, mně také přijde, že se vždycky dá něco vymyslet a pamatuji si to tak i z dětství. Každý neměl rodiče, kteří by se mu věnovali a zajišťovali podněty a aktivity. Já jsem sice měla rodiče fajn, nějaké aktivity jsme společně podnikali, nicméně také jsem si často musela sama vymýšlet, co dělat. Knížky jsem četla stále dokola, s přibývajícím věkem jsem kromě dětských vytahovala z knihovny i knihy pro dospělé a četla zcela náhodně věci, kterým jsem moc nerozuměla. Kreslila jsem, malovala, vyráběla si všechno možné ze všeho možného, zabavila jsem se třeba s krabičkou knoflíků, zbytky bavlnek, fantazírovala jsem a sepisovala vlastní příběhy a říkanky už od pěti let, kolem domu kreslila křídami po chodníku ... To jen úplně namátkou, co se mi vybavuje, určitě toho bylo více a přijde mi to celkem běžné a přirozené.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.