| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

15.7.2021 15:52:26 blka

Marmeláda z rybízu pomocí parního odšťavňovače

Dostal se ke mě z druhé ruky odšťavňovač od Tescomy, který se nasadí na hrnec.
Mám rybíz, chci udělat marmeládu a ptám se zkušenějších jak přesně to mám udělat. Zatím jsem buď s mamkou mlela rybíz na takovém tom mlýnku, strká se tam i s větvičkami, nebo jsem to loni propasírovala přes plátno. Obojí pracné, tak jsem si říkala, že odšťavňovač bude fungovat téměř bezpracně. Jenže jsem zjistila, že v té šťávě je prý i voda vzniklá z páry. Tak mě zajímá, co a jak. Zda prvně přidat k ovoci cukr, nebo až pak. Co tam přidat, aby to zhoustlo, nebo zda stačí cukr. Nebo trochu kyseliny citronové?
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Marmeláda z rybízu pomocí parního odšťav... blka 15.7.2021 15:52
*Re: Marmeláda z rybízu pomocí parního ... Stáňa * 15.7.2021 16:7
*Re: Marmeláda z rybízu pomocí parního ... Fern 15.7.2021 16:45
*Re: Marmeláda z rybízu pomocí parního ... luthienka 15.7.2021 18:5
*Re: Marmeláda z rybízu pomocí parního ... Košík_růží 15.7.2021 18:25

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.