pokud je to do 5 položek, pamatuje si je (a nedonese jen to, co nenajde), pokud je toho víc, trvá na seznamu a napsat ho musím já (po nikom jiném to nepřečte, ani po sobě asi ne ) na zapomínání jsem u nás já, já neudržím v hlavě ani tři věci, píšu si seznamy a pak je zapomínám doma... takže miluju nákupní seznam v mobilu - ovšem co není v seznamu, to zapomenu určitě ovšem co se týče orientace v obchodě, je můj muž ztracen - nejraději chodí do malých obchodů, kde ví co je a přesto stačí aby přesunuli mezi sebou dva regály, je ztracen není schopen nic najít ani v lednici, byť by to bylo ve dveřích nějaká forma slepoty asi a pak je právě pobouřen, proč po něm chci, aby něco našel, když to vím, že nenajde...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.