19.9.2021 22:46:42 Lefff
Re: Který smutný film jste nedali?
Sakra
Lucifera teprve doháním, "objevila" jsem ho nedávno a momentálně jsem u S05e08. Chloe mi leze na nervy čím dál víc, love story mi přijde až příliš zdlouhavá a celé je to v duchu neustálého ("Pojďme si o tom promluvit" vs. "Potřebuji čas a odstup"), ale stejně jsem zvědavá, co bude dál. Hláškami se bavím a bavím se i tím, jak moc mi může být sympatický démon, který je, ač bez duše, citlivější než spousta lidí. Lucifer aspergerovsky "sloní v porcelánu" podobně jako Cumberbatchův Sherlock (v reálu by mě štval), ale je tak zatraceně sexy, že mi leze do snů. Nenáročná zábava pro volné chvilky, dobře se mi u toho odpočívá. A angličtinu si vysloveně užívám, je krásně srozumitelná.
Ad filmy, které jsem nedala: Sophiina volba (byla kravina zkoušet se na to dívat v těhotenství) a nechci se podívat na Marley a já.
Zde zmiňované filmy Zelená míle, Schindlerův seznam, Kdo chce zabít Sekala nebo Kill Bill můžu vidět i opakovaně. A z Kill Bill 2 je závěrečný rozhovor moje srdcovka. Mám ráda každou větu a každou vteřinu.
Mimo téma: Stále se mi nedaří listovat v diskusích, když jsem na mobilu. Pořád mi to hází chybovou hlášku. Nějaký tip, co s tím? Mazání cookies nepomohlo. Dík
Odpovědět