29.4.2022 12:06:49 Koníček mořský
Re: Rebarborové chutney
Však já se do šmakulád nenavážím. Jasně že ty domácí jsou kvalitní i chutné. Ale my je prostě nestíháme jíst, protože máme takové dobroty - králíky, jehněčí, zvěřina, kuřata z farmy, domácí slepice..., že mi je líto je "přetloukat" chutneym, když jsou tak chutný samy o sobě. Maso grilujeme na ohýnku ze dřeva a to z toho dřevního čmoudu tak dobrý, že k němu nic netřeba. Ale u kámošky jsem k masu měla vejmrdu, bylo to mňam. Cibulový chutney mi taky chutnalo. Ke zveřině mi stačí brusinky nebo kompot z aronie nebo jeřábu.
Třeba se zde nechám inspirovat a taky nějaké to chutneyíčko zkusím. Sice nejsme v Indii, ale co už.
Odpovědět