| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cestování v zahraničí

19.1.2025 16:50:09 Hanka 75

Polsko Jezierzany u Baltu a u jezera Wicko, poblíž Jaroslawiec

Ahoj všem,

zarezervovala jsem pobyt v Polsku u Baltu, protože loni jsme byli na kose Hel a moc se nám tam líbilo. Tentokrát je to vesnice Jezierzany poblíž Jaroslawiec a u jezera Wicko.

Vím, že tu hodně lidí má v oblibě Polsko (i jsem loni před naší dovolenou čerpala informace odtud a bylo to fajn), tak mne napadlo se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s touhle oblastí, příp. mi nedoporučíte pro to, co bychom rádi ještě jinou oblast.

Kluci 15 let by rádi nějaké vodní sporty, povezeme s sebou paddleboard, ale rádi by zkusili asi i kitesurfing nebo wincerfing... No a radši bychom moře s vlnami než zcela klidné.

Kdybyste někdo znal tuto oblast tak uvítám samozřejmě tipy na výlety (u ubytování je možnost si půjčit kola) a příp. i aktivity na jezeře Wicko, příp. i tipy na pár dní ubytování v Německu nebo Polsku (cestou domů, ale tipy mohou být klidně ještě na místa u pobřeží). A napadá mne, zda díky jezeru není tahle oblast jeden velký komáří ráj..

Musím říct, že se celá rodina zařadila mezi příznivce Polska :-) Já byla nadšená i z měst Toruně, Gdaňsku.., ale děti ne, tak letos chceme dát více přírody a koupání.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Polsko Jezierzany u Baltu a u jezera Wic... Hanka 75 19.1.2025 16:50

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.