6.12.2025 11:50:23 Blanče
Re: Co budete dělat další adventni víkend?
Včerejšek jsem pracovala na více frontách a večer dobíhala z dílny na vánoční večírek klienta. Až když jsem proběhla kolem nějaké výlohy mi došlo, že jsem si zapomněla obléct to, co jsem si na akci připravila a jsem v pracovním triku a mikině. Napravilo to tuším HM černým trikem a nějaký butik červeným šálem plus DM drogerie a stejně červená rtěnka. Večer po návratu jsem se snažila zkonsolidovat resty a zjistila jsem, že se mi začíná plnit lednový kalendář. Minulý týden jsem provedla výzdobu bytu, včera dopoledne tu byla paní na úklid, adventní náladu nic neruší, takže jsem zatuhla u knížky až do jedné po půlnoci. Dnes jsem si nechala dovézt Rohlík hned v první vlně abych se donutila v 7 vylézt z postele (to teda v kombinaci s nočním čtením nic moc), posnídali jsme s manželem v klidu když v 9 přišel se psy. Teď mám udělaná těsta na "probeštyk" vánočku a na zítřejší pečení cukroví. Za chvíli vyrážím naložit auto a ve dvě hodiny začíná náš vesnický adventní den - koncert v kostele i na podiu, stánky. Mám na starosti doprovodný program pro děti, naštěstí uvnitř. Večer mám v úmyslu doobjednat dárky, naplánovat zbytek pečení a projít znova vánoční plán. Stárnu a blbnu a chvílema se mi daří věci překombinovat, tak ať nezjistím, že sobě i ostatní zkazím vánoce nějakými zmatky. Měly tu dnes spát vnoučata v počtu 3-4 kusů, bohužel jsou na hromadě obě rodiny. Zítra tímpádem po ranním výšlapu v oslabené sestavě napečeme cukroví pro celou rodinu, chlapi slíbili zainstalovat do dílny nové regály. Pokud to klapne, chtěla bych jet na pátou na adventní koncert, když ne, knížka a křeslo to jistí. Včera jsem se zásobila hromadou voňavých čajů, nějak mám pocit, že alkoholu bylo v poslední době víc, než je zdrávo.
Odpovědět