| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 165 [Dalších 145 >>]
Misuo
  • 
18.8.2009 11:31:31
Mile maminky, to, ze se vam u porodu nic nestalo neznamena, ze anonym nemusi mit castecnou pravdu.
Nam ublizili a hodne, presto na tuto porodnici nenadavam. Ublizili nam konkretni lide. Takze jsou doktori dobri a mene dobri. A jeden muze mit s danym doktorem dobrou zkusenost a jiny zase spatnou.
A vim, co mi v roce, kdy jsem rodila, rekla, jedna vysoce postavena osoba ve zdravotnictvi. Proc jsem sla rodit do FM, kdyz jsem mohla rodit.... A nechci tu osobu citovat presne. Nechci o ni bez ni a navic, dneska by jeji hodnoceni mohlo byt zase uz jine.
Nehledala jsem statistiky, ale my jsme taky jeden porod mrtve.

Ano, jsou tam lide, s kterymi bych rodila, kdybych nasla odvahu, ale uz bych nemohla na tom miste.

Smula cloveka muze potkat asi v kazde porodnici. Pokud to jde, vyberte si doktora, kteremu budete verit, aby vas odrodil. A zadna hysterie neni trapna, ani zbytecna. To po me zkusenosti doporucuji.
Ivana
  • 
14.7.2009 18:30:55
Nechce se mi věřit informacím anonymu. Já slyšela o Frýdecké porodnici jen chválu. Teda jedna maminka říkala, že měla málo jídla, ale to je asi vše. Všichni si chválí přístup ma chování personálu. A pokud se chcete sami podívat den otevřených dveří je 5.8. celý den. Mějte se pěkně
katka
  • 
27.4.2009 19:04:13
nemocnice ve frýdku je podle mých zkušeností jedna z nejlepších a to jsem si prošla všechny ostravské a novojičínskou, na frýdek nemá nikdo, chování personálu je ve frýdku naprosto perfektní, za měsíc mám rodit a přesně vím kde... Ve Frýdku
17.4.2009 19:05:34
dobrý den, rodila jsem zde první dítě nyní po 8 letech čekáme druhé, jsme strašně šťastní, ale docela mi naháníte strach, nejsem již nejmladší, prosím co se konkrétně stalo, děkuji Petra
Renata
  • 
14.3.2009 11:14:41
Nejhorší jsou právě takovéto nicneříkající příspěvky, jako je Váš, anonyme. Nechcete nám aspoň říci, co Vám v této nemocnici udělali a jak je to s tím množstvím úmrtí?
anonym
  • 
3.3.2009 17:49:35
Jestli muzu neco o Frydecke nemocnici napsat,tak jen to nejhorsi.Chovani otresne a navic az moc umrti.Nikdy jsem se nesetkala z horsi nemocnici a lidmi vnich!!!!!!!!!!!!!!
Ivona,Klára 6,Tereza 2,5
  • 
31.12.2008 21:21:29
zapoměla jsem napsat,že nejlepší je zajít se do vybrané porodnice podívat,udělat si vlastní názor na prostředí,kde porodím své dítě,nechápu názor,že nejlepší je rodit doma,bez pomoci lékařů a PA bych neporodila ani jedno dítě
Ivona,Klára 6,Tereza 2,5
  • 
29.12.2008 22:48:59
Když jsem rodila svou 1 dceru(2002)nevěděla jsem vůbec co mě čeká,naštěstí už na příjmu se ke mě chovali hezky,porod trval dlouho,ale všichni se mi snažili pomoci jak to jen šlo,moc mi pomohlo,že tam se mnou po celou dobu mohl být manžel,na pokoji šestinedělí jsem taky potkala příjemné sestry,navíc tam byly i žákyňky a tak sestry měly více času na maminy,vůbec mi nešlo kojení,malá se neuměla správně přísát a pak začla být nervozní,hlavičkou točila ze strany na stranu,na požádání mi sestra pomáhala celé dopoledne,až jsme to zvládly,taky se mi pořád nechtělo tvořit mléko,sestra řekla,ať mi manžel přiveze čaj na kojení,že mi ho zalejou na sesterně.Má druhá holčička se narodila v červenci 2006,měla jsem štěstí a rodila mě stejná PA,bohužel si nepamatuji jak se jmenovala,byla starší krátké vlasy a drobnější postavy,u druhého dítěte jsem už jela vybavená čaji,mléko bylo dřív,ale popraskané bradavky jsem měla stejně,malá měla pořád hlad,tak jsem použila kloboučky,po sestrách jsem nic nepotřebovala a ty se věnovaly paní vedle mě co rodila poprvé,ale v létě žákyňky nejsou a sestry měly co dělat.Líbily se mi pokoje pro 2 maminy se sprchou a wc hned vedle,taky donášení jídla na pokoje je k nezaplacení,1 dcera hodně křičela a tak jsem někdy měla jídlo na okenním parapetu v náručí řvocha a tak jsem jedla.Byla jsem na návštěvě v por.ve Vítkovicích a nechápu jak někde vybírají peníze za nadstandart co jinde je běžné.Taky jsem už 2x byla na dětském oddělení ve Frýdku a nemůžu si stěžovat,ale aŤ jsou raději děti zdravé.Zdravím všechny a přeji jen dobré zážitky,protože je to práce hodně o lidech
Nerfka+2
23.12.2008 13:08:52
Mám krásného 10ti týdenního syna a rodila jsem 15.10.08 právě ve Frýdku. Obrovská spokojenost s průběhem porodu a péčí na porodním sále. Na porodním boxu jsem měla celkem soukromí, skvělá porodní asistentka jen občas nakoukla jak nám to s manželem jde... když přišlo na tlačení, moc mi pomohli a nebýt obrovské hlavičky a ten den asi rekordní váhy 4,35, byla velká ochota rodit na mé přání bez nástřihu...což teda nakonec nevyšlo.
Bohužel na oddělení novorozeneckém to bylo horší, je klíčové nenechat se odbýt a vyžadovat péči, pak jsou sestry celkem ochotné, ale samy od sebe se nezeptají. Maminky by si měly ohlídat i způsob, jak dokrmují v případě problémů s kojením.
Ohledně kojení je lepší si studovat dopředu nebo jít na kurs, pak tolik nevadí malá podpora personálu s kojením, když člověk ví co a jak, když neví, je to horší a musí se pořád dožadovat a nenechat se odbýt.

Druhé mimi půjdu rodit určitě zase do Frýdku a aspoň touto cestou moc děkuji PA pí. Peřinové, která z mého produ pomohla udělat úžasný zážitek.
Sosawosa
14.12.2008 16:36:36
ahoj Alice, odkud jsi?, jsem z f-m a malá má taky teď 5 měsíců~;)jestli js¨me se nepotkaly v porodnici?
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 165 [Dalších 145 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.