22.3.2008 21:26:40
Tak já jsem v porodnici F-M rodila v dubnu 07,také jsem nedůvěřovala naší havířovské nemocnici a podle mě nevýhodou této porodnice je to,že je o ni velký zájem a proto nestíhají...Já jsem měla ještě štěstí, že jsem tam nastoupila když nebyla přeplněná, byla jsem tam však 8 dní a po třech dnech byla totálně narvaná, maminky ležely na gynekologii, kde to jen šlo...Tím pádem sestry nestíhaly utěšovat miminka...Můj porod byl poměrně těžký, nastupovala jsem na vyvolání v pondělí a porodila až ve čtvrtek, a to vyvolání od té doby probíhalo denně, takže se na mě "vystřídalo" asi 7 doktorů, často přemýšlím nad tím jestli i jinde by mě nechali tak dlouho trápit, stejně na poslední chvíli mluvili o císaři,protože malému začal slábnout monitor neustálými stahy způsobenými vyvoláním. Ale k doktorům jinak nemůžu říct nic špatného, všichni vypadali jako odborníci, byli milí a snažili se mi to vysvětlit...U porodu jedna hrozná starší sestra, která mi po tolikahodinovém vyčerpání u porodu říkala, že nemám vzdychat apod... Jinak ostatní sestry milé, no 100% to asi je málokdy, ale jestli tam půjdu rodit ještě podruhé, to zvážím
|
Peeta a Juli |
• |
12.3.2008 21:00:54
Já vím že 100 lidí ( v tomto případě maminek ) = 100 různých názorů. Můj názor na MUDr. Kudělku je veskrze kladný a chci se ho tu zastat. Rodila sem v 10/07 a MUDr. Kudělka mě přijímal a vyšetřoval před i po porodu (porod byl vyvolávaný v den termínu kvůli těhotenské cukrovce, vyvolávání trvalo 3 dny nakonec všechno skončilo po 15 hodinách císařem) A ikdyž nemám na porod hezké vzpomínky, MUDr. Kudělka na mě působí jako klidný a pohodový, všechno mě vždy vysvětlil a morálně mě podporoval.
|
Lucka |
• |
11.2.2008 13:02:14
Ahoj, tak ten Kudělka co myslím má určitě přes 50 let. Jinak porodnice je fakt pěkná, pokoje super opravené to jo, ale na šestinedělí sestřičky nic moc - nezájem. O kojení ná pusitli video a tím to haslo. Mi moc kojit nešlo a nikdo nepomohl. Ani mi neřekli že ji dokrmují Nutrilonem. Rodila jsem ve 21h a přinesli mi ji až v 5 ráno a to byla zdravá, apgar skore 9. To se mi teda moc nelíbí :-( Jinak porod jsem měla pěkný, PA byly hodné a moc příjemné, až na toho Kudělku.Pa.Lucka.
|
Kateřina |
• |
2.2.2008 14:29:03
Já tedy nevím,kterého Kudělku máte na mysli,ale ten co je ve frýdecké porodnici je opravdu asi 50 letý,vysoký.Křestním je tuším Miroslav.
|
2.2.2008 9:37:43
Lucka..tvoja reakcia bola na Dr. Kudělku? Pretože ak áno, tak v prvom rade to nie je 50 ročný chlapík, má zhruba 35 - 36 rokov... či si ho nemýliš...
Som pacientka dlhoročná Dr. Kudělky a je super! A to som riešila u syna aj neplodnosť dlhoročnú... Rodila som syna vo Frýdku a bomba, mám super spomienky na porod (samozrejme že bolelo, ale aj tak mám super spomienky, rodila som podľa svojich predstáv). Aj šestinedělí je fajn, bola som v pokoji po dvoch, priamo na pokoji sprcha, WC, všetko čisté a nové. Na rozdiel od niektorých Ostravských porodnic. |
Lenka |
• |
3.1.2008 19:34:16
Rodila jsem v pordnici ve FM předloni na Silvestra ..... úžasné, super, bez jednoho problému, nevím, zda jsem měla štěstí, ale bylo to skutečně úžasné !!!!
|
Dáša |
• |
1.10.2007 21:13:04
Luci, pan doktor nemohl nit trhat!! Ta opravdu nejde přetrhnout. Měla jsi takový pocit, ono to totiž trochu trhá, když se dělá uzlík a nit se dotahuje, pak se přestřihne.. Já jen, ať se MUDr.ovi nekřivdí
|
Lucka |
• |
3.9.2007 21:58:57
Na svoje pacienty je možná o. k. ale já jsem se rozhodla že kvůli němu tam rodit doopravdy nepůjdu :-(( Jo a ještě k tomu šití, to jsem zapoměla, on tu nit nestříhal, on ji trhal !!! Bolelo to šííleně fakt! Myslela jsem že zdrhnu :-/// Je to takový vysoký tmavovlasý asi 50-ti letý chlap a ani jednou se neusmál - děs.
|
Martiš |
• |
3.9.2007 11:17:50
Možná, že na SVÉ pacošky je super. Nebo jenom, když jsme u něj byly my, tak zrovna neměl náladu nebo ho něco bolelo. Mně osobně vadilo, že mi nic nevysvětlit a byl takový úsečný ve svých odpovědích na mé otázky. Proto ve mně vzbuzoval jisté nesympatie. Ale třeba je skvělý odborník. To už nedokážu posoudit.
|
PETULE75 |
• |
2.9.2007 11:35:45
Teda musím říct že mě krapet překvapil popis Dr. Kudělky, já k němu chodím do ordinace kterou má v Novém Jičíně a je úplně super a kvůli němu chci jít taky rodit do FM (jsem 36tt).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.