• |
1.5.2003 19:06:42
Mám téměř obdobný problém jako Lenka. Synovi budou čtyři roky a dceři je 10 měsíců. Co je dcerka na světě, spali jsme spolu jen dvakrát. Manžel se už veškeré snahy vzdal, akorát dá někdy najevo, že mu sex hrozně moc chybí. Dopadá to tak, že už skoro nic neděláme společně, jsme si odcizení. Manžel jde raději na pivo, když ví, že doma nic nebude a já nejsem schopná se přemoci. Navíc s poradnou je také problém protože jsme na malém městě a na pravidelné dojíždění do poradny není čas...
|
• |
13.6.2002 21:12:17
Milá Lenko,
nemám sice v této oblasti příliš zkušeností, ale moje kamarádka má téměř stejný problém - holčička 6 let stará, chlapeček 1rok a 3/4. Jinak vše prakticky stejné jako u vás. Navštívila psychologa, docházeli pak společně s mužem i každý zvlášť k témuž psychologovi. Bohužel z časových důvodů terapii vzdali, ale myslím,že jim pomáhala. Alespoň už jsou schopni o věci diskutovat a méně často je "tichá domácnost", aspoň myslím. Já osobně jsem po porodu měla velké výkyvy na obě strany, tj. snížená i zvýšená apetence, dost se to u mě měnilo i v předešlém životě. Celkově ale také můžu mluvit o snížené chuti na sex, což je sice škoda, ale při malých dětech to asi bývá dost často podobné :-) Přeji vám, ať se vaše manželské soužití upraví zpět k harmonii (a totéž přeju všem včetně sebe - ony nějaké ty chybičky a nelady jsou vždy, ať se to týká čehokoliv. Hlavní je, aby nevznikla nepropustná bariéra...) ahoj, Irena. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.