| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kojení skončilo, sezení začalo

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1116 z 16 
Marcela, Emma 11a1/2m
  • 
12.2.2001 22:26:59
Mam naprosto stejnou zkusenost jako ty Kaco a vy ostatni maminky. Nase Emmicka dokonce u domaci stravy vsechno vyzvraci. Problem je, ze bez domaci stravy se nedari prejit na pevnejsi stravu (jidla ve sklenickach jsou moc ridka a pak najednou kousky ryze, nebo neceho jineho, ktere Emma nezvladne. Pokud by se mi podarilo presvedcit me dite, ze mama neni tak spatna kucharka, zacala bych vyvaret hustejsi a hustejsi namky. Bohuzel nase Emma porad tvrde vyzaduje mixovane kasicky. Ze sklenicek.
Monika, 8měsíční Anička
  • 
12.2.2001 21:55:39
Měli jsme naprosto stejné problémy jako Vy. Naše dcera, jakmile se ocitla na zemi a v dohledu uviděla kabel od počítače, šňůru od lampičky apod., dokázala vyvinout obrovskou rychlost, aby se tohoto předmětu dotkla. Dnes už tomu tak není. V košíku, kde má své hračky, má i 2 počítačové kabely - jeden černý, druhý šedý. A tak kabely ztratily svou prioritu. Když je uvidí na podlaze, někdy je mine i bez povšimnutí. Ale zase vím, že jakmile se objeví šňůrka, tkanička od bot, nic ji nedokáže tak zabavit. A já jsem klidnější.
  • 
12.2.2001 20:56:53
U nás také dceři nejvíce chutnaly polévky HAMI. A i teď si raději vezme ovocnou dětskou přesnídávku, než čerstvé ovoce.
Kojit jsme přestali po půl roce ze stejného důvodu. Dcera se tvářila, že jí moje mléko úplně přestalo chutnat. Jako by se nějak změnilo. Ale Sunar jí zachutnal hned a pije ho dodnes. Nechce obyčejné mléko. Ale naštěstí na oběd jí všechno, co jí dám.
Maja, 14-mesačný syn
  • 
12.2.2001 14:22:47
Náš syn nedostával žiadne kupované přesnídavky. Zeleninovú polievku som mu vždy varila sama. Postupne sme pridávali aj mäsko. Malému veľmi chutilo, skôr som sa bála či nepapá veľa. Doma som mala v zásobe aj Hipp zeleninu - pre istotu, keby sa mi v ten deň nechcelo variť, alebo keby som nedostala kúpiť čerstvú zeleninu. No pár krát som ju aj malému skúsila dať, ale skoro nič nezjedol. Takže som mu aj tak musela uvariť sama.
Marcela, Viki-11m
  • 
12.2.2001 12:21:42
Naša malá jedla tiež len detské presnidávky HIPP a HAMI až sme z toho boli nešťastný. Ono to moc na sebavedomí nepridá ked človek pol dna z láskou vyvára a ten malý špunt to potom všetko s odporom vyprská. Časom ako rástla sme kupovali presnidávky stále hrubšej konzistencie a čuduj sa svete okolo 10 mesiaca začala brať na milosť aj niektoré doma robené jedlá. Takže asi mesiac zvládneme zjesť aj domáce hustejšie polievočky. Ale čo sa podarí jeden deň už na druhý nie je pravda. Asi to chce len trochu trpezlivosti, pevné nervy a časom to pôjde.
  • 
12.2.2001 11:02:40
Tak nevím, jestli má někdo stejnou zkušenost, ale já začala Katku krmit také přesnídávkami Hami a Hipp a když jsem konečně našla rozumný zdroj zeleniny (bio), tak jsme s velkou slávou uvařili moooc dobrou polívku :-) a nic - Katka odmítala otevřít pusu, když už jsem do ní dostala nějakou tu lžičku, tak se tvářila, jako že se během několika vteřin udusí... Myslím, že to není chutí, ale konzistencí. Nedaří se mi umixovat tak jemné pyré, jako je v lahvičce. Trošku úspěšnější jsem byla, když jsem jí smíchala tu kupovanou s trochou domácí, ale žádná sláva. Pak už nechtěla jíst vůbec, tak jsme jí na chvíli dali s domácí stravou pokoj. Tak si pořád baští svoje přesnídávky. Teď ale začala jíst opravdový jogurt (s přesnídávkou :-) ), tak třeba si zvykne... :-)

S pozdravem

Janka
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1116 z 16 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.