| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Každý den e-mail pro vaše bříško, každý týden pro miminko!!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 22 [Dalších 2 >>]
3.11.2009 11:35:51
Jsem na tom stejně, také se marně snažím zaregistrovat k odběru mailů pro bříško, stále se vracím zpět na registraci. :-(
7.9.2009 13:03:44
Tak dnes mi taky nepřišel ,netuším proč a dost mě to mrzí. ři prvním těhotenství je tohle ohromná pomoc a odpovědi na moje otázky už nemusím nikde hledat,... měla jsem větší klid
12.8.2009 11:53:44
Mě taky poslední přišel kolem toho 25.7. a od té doby nic... ~;((~n~~;((
29.7.2009 10:39:14
Me taky prisel posledni mail v sobotu a do vcerejska nic,... a dnes rano se mi tam najednou objevili dva za utery a dnesek;-)
28.7.2009 20:23:29
Dobrý den,
zaregistrovala jsem se jako těhotná k odběru e-mailů o miminku a až do soboty 25.7.09 mi maily pravidelně chodily. Od neděle už nikoli. Co mám dělat, aby zase chodily. Děkuji.
28.7.2009 9:02:04
Dobry den,
ja jsem se take zaregistrovala a prisly me asi 3 maily a potom nic.Ma nekdo podobnou zkusenost a kam bych mohla napsat aby to zase fungovalo?Diky moc Helllusa:)
20.4.2009 9:07:15
z týdenních mailů jsme přešli na měsíční, ale 15. měsíc nám zatím nepřišel ~;((.Máte někdo zkušenosti, že by některý mail vynechal?
24.3.2009 13:30:51
Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat na příčinu,proč mám, sestře ani mně nedocházejí informační e-maily.
Prorože jsme musely změnit data narození,e-mailové adresy zůstaly stejné, přestaly nám docházet a to nám velice chybí a mrzí nás to.

Vaše služba pro maminky je úžasná,velice nám pomáhá,hlavně pro nás nezkušené.
Nevím,zda jsem vyrozumněla správně,ale po narození dítěte už chodí e-maily jen jednou týdně??
Děkuji On..
20.3.2009 19:43:18
Ahojky, ano funguje to
vendyna (Janinka + Alenka)
6.12.2008 18:52:44
Funguje to a je to bezva. Každý týden mě ten mailik potěší, počítám tak dny jak dlouho je moje holčička na světě. Informace jsou stručné, člověk to nemusí číst hodinu. Já vlastně ani ty informace přímo nepotřebuju, většinu toho už znám, ani se nenervuju, když malá něco zvládne o pár týdnů později. Ten mailik ale využívám tak, že ho přeposílám manželovi do práce, on si vždycky v úterý počte a moc se mu to líbí. On nemá čas hledat na netu informace o miminkách a tohle je přesně to "minimum", které ho zajímá a dostane ho až pod nos.~z~
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 22 [Dalších 2 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.