| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Náš život s diabetem

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6164 z 64 
19.6.2007 10:34:43
ahoj, tak s gestacni cukrovkou je to tak, ze u 1/3 az 1/2 zen, co ji mely se do 20 az 30 let projevi cukrovka II. typu, to je ta, co maji starsi lide, leci se ze zacatku dietou, cvicenim, pak tablety, v poslednim pripade inzulin, kdyz nic jinyho nezabira. Pro miminko to znamena zvysene riziko vyskytu cukrovky II.typu a obezity pozdeji.
Takze radim zdravy zivotni styl, drzet vahu, jist hodne vlakniny a cvicit, jinak se tomu predchazet neda. Preji hezky den...
Róza
  • 
19.6.2007 10:18:48
To by mě zajímalo, jak to odůvodňují, že jí jídlo neohřjou. Asi bych se začala poohlížet po jiné škole. Je-li to možné.
19.6.2007 9:44:19
Lidko, držím moc palce celé vaší rodině a jen vám chci říct, že si myslím, že jste při vší té smůle měli obrovské štěstí na lidi kolem sebe. To co popisujete ve školce, jak Honzíkovi hlídají jídlo a vůbec se ke všemu postavili čelem, to je krásné. Rozhodně to není samozřejmost. Spolupracuji s maminkou, která má holčičku-prvňáčka s celilakií. Drží bezlepkovou dietu. Ve škole vůbec neexistuje, že by jí vařili speciální jídlo, což chápeme, co ale nemůžeme pochopit je to, že holčičce odmítají ve školní kuchyni ohřívat doma připravené a donesené jídlo. Zatím to maminka řeší tak, že je doma a pro holčičku chodí v poledne, ale potřebovala by jít do práce....
19.6.2007 8:43:36
Lidko, držím moc palečky, aby se Honzíkovo hodnoty držely v normě. Nevím, jestli mi odpovíš, ale zajímalo by mě, jestli máte cukrovku v rodině a jestli jsi jí třeba neměla v těhotenství s Honzíkem??? Já jsem totiž měla těhu cukrovku se synem a taky se bojím, aby se mu třeba časem neobjevila cukrovka. Díky.
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6164 z 64 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.