| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Další spasitelé na obzoru?

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 73 [Dalších 33 >>]
  • 
25.9.2007 12:19:33
mohl by mi Galileo nebo Jarka napsat na e-mail nebo dát na sebe kontakt? Ráda bych se přesvědčila, že jde o reálné lidi.
Spíš mi připadá, že se scientologům nepovedlo protlačit se na Rodinu s placenou reklamou/pokoušeli se o to, ale byli odmítnuti./ a tak to zkouší touto formou. Rodiče, dejte si na ně pozor a dřív než jim svěříte své děti, klikněte si na odkazy
v článku. I kdyby dokázali za tři měsíce udělat z žáka zvláštní školy člena Menzy, pořád to nic nemění na tom, jak nebezpečná organizace to je. Myslím si ,že například odborníci v Pedagogicko-psychologických poradnách nejsou úplní břídilové,
mnozí dělají pro děti maximum, a kdyby věděli, že existuje metoda, která dětem natolik pomáhá, určitě by ji svým klientům neupírali. Zkuste se schválně zeptat například dětského psychologa, kterému důvěřujete, jaký má na to názor.
Já osobně bych spíš dítě svěřila někomu kvalifikovanému, než
"soukromému učiteli", bez jakékoliv kvalifikace, možná s nějakým
"rychlokurzem". Inzerátů na tyto "pedagogy" je všude plno a berou každého.
Jarka, syn Martin, 13 let
  • 
25.9.2007 11:30:01
Můj syn Martin měl problém s přístupem ke škole, nevěděl jak na učení, letos o prázdninách absolvoval v Basicu kurs zaměřený na gramatiku a také na to, jak se vlastně učit. Byl velmi spokojený, chodil velmi rád, i když byly prázdniny.Co se týká gramatiky, bylo mu vysvětleno vše, v čem měl zmatky a co ze školy neměl vůbec pochopené, hodně si vše procvičil a získal sám pro sebe jistotu. Dostal i velmi jednoduchý a snadno použitelný návod, jakým způsobem se učit. Že není dobré učit se věci "nazpaměť" bez toho, že ví, o čem se vlastně učí. Jak to má udělat, pokud ve škole není zajištěno, že látku pochopí. Do 8.třídy nastoupil s chutí a dokonce ho víc začala bavit matematika a fyzika, kterou dosud nesnášel. Pokud něčemu ve škole nerozumí, opravdu sám přijde s prosbou o pomoc, místo aby to nechal plavat jako dřív.
Doporučuju všem rodičům osobně zajít do BASICU a udělat si vlastní názor. Osobně také nedám na řeči typu "jedna paní povídala", jak již někdo napsal, ale raději si věci vyzkouším a udělám si vlastní názor.
ursi
  • 
24.9.2007 8:00:08
Můžeš prosím uvést bližší podrobnosti? Jakýžm způsobem náprava probíhala, jak dlouho, k jakému zlepšení konkretně došlo-ve čtrnácti letech je už trochu pozdě hledat pomoc pro dyslektika.
Absolvovala dcera někdy předtím odborné vyšetření? Zajímalo by mě taky, kolik vás "terapie "stála.
Galileo, dcera 14 let
  • 
22.9.2007 19:08:46
Pokud mám mluvit o našich zkušenostech s Basicem, jsem rád, že nejsem člověk, který dá na řeči typu jedna paní povídala. Odměnou mi bylo zvládnutí problému s učením mé dyslektické dcery. Za to vděčíme právě Basicu a jeho učitelům.
Neodsuzoval bych nikdy něco, co jsem na vlastní kůži nezkusil. Navíc - jde mi především o výsledek a ten byl prokazatelný.
Katka, dcera 6 m
  • 
21.9.2007 9:01:22
Ahoj,
podobne nabidky nejsou jen v televizi. Naposledy jsem cetla clanek v casopisu Vlasta. Spojeni na sektu nijak nepopirali. Bylo tam uvedeno, ze i kdyz se jedna o zakladatele scientologie, tak tyto kurzy nemaji s nabozenstvim nic spolecneho a venuji se pouze problemum deti. Kdo chce, muze tomu verit:-)
Katka,kluci 5 a 8
  • 
20.9.2007 16:24:18
To je dobře, jsem zvědavá, jestli se dočkáš odpovědi. Souhlasím s tím,že je to hooodně neprofesionální, zkrátka bordel.
Hanka, 2 kluci
  • 
20.9.2007 10:11:32
navštívili jsme se starším synem studijní centrum Basic a tam nám vysvětlovali jak probíhá doučování a že jde čistě o řešení studijního problému (u nás nechuť ke čtení), žádné narážky či sektářské řeči se nevedly. Má někdo zkušenosti s navštěvováním kurzů v Basiku?
Míša
  • 
19.9.2007 10:15:08
no to je sakra bota propagovat na ČT nějakou sektu.
Míša
  • 
19.9.2007 10:14:56
no to je sakra bota propagovat na ČT nějakou sektu.
dasa. syn 9
  • 
18.9.2007 22:39:52
Pozor, ono totiž zdaleka ne každého napadne pátrat tak podrobně, aby našel souvislost kurzů se scientologií. Dokážu si představit následující situaci: Rodiče, kteří jsou dost soudní na to, aby čekali okamžitý zázrak od jakékoli meody, dítě s poruchou učení do kurzu přihlásí. Co kdyby přece jen pomohl. A domnívají se, že uškodit nemůže. Vědomě by přitom do akcí pořádaných jakouli sektou dítě nikdy nezapsali. A o to jde!
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 73 [Dalších 33 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.