| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ráj na vaší zahradě

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 70 [Dalších 30 >>]
Katka,kluci 6 a 10
  • 
29.8.2008 15:04:57
On to nepovažuje za normu, on píše cituji :" tady (v případě, že se to dotyčný nelíbí) dostane výchovnýho lepáka přes celou hubu a je to vyřešený bez soudních tahanic"
29.8.2008 14:52:46
Za prvé bagatelizuješ problém, kterým jsou týrané a utýrané děti a za druhé nevím, jak je ti příjemné, když tě občas někdo laškovně poplácá v rozkroku, zvlášť pokud je dotyčná zpocená starší dáma, nicméně služebně nadřízená.

Jde o to, aby jevy, jako je hysterické zacházení s dětmi a slizké zacházení s ženskejma (či s chlapy) bylo společensky nepřípustné. nepřeceňuji inctitucionální možnosti (viz. ubité dítě v Chrástu u Plzně pod kontrolou sociálních pracovnic), ovšem nastavením pravidel to posléze společnost přijme.

Pokud třicetiletej chlap se vyjádří o laškovném poplácání po ženském zadku jako o přijatelné normě, je před námi tedy dost veliký kus cesty;((
Ledule
29.8.2008 14:13:47
Také jsme vybudovali dětem vlastní hřiště na zahradě za domem. Přijde mi to v dnešní době lepší než, abych je vodila na hřiště městské. Když vidím tu špínu a různé asociální živly co se okolo nich ochomítají mám strach z různých chorob a poranění dítětě o jehlu. O tom, že někteří občané si hřiště pletou se psím záchodkem snad ani není třeba psát.

Naší dceru hraní na zahradě zatím baví, a když tam má i nějaké kamarády, tak je to ještě lepší. Máme 2 prolejzačky, houpačku a pískoviště, místo domečku jsme pořídili jednoduchý stan. Děti se tam vyřádí a já nemusím mít strach.
lklasinka
29.8.2008 13:45:59
na tohle jsou naši ještě malí, holka2, kluk 5. ale až budou větší, taky to mám v plánu, zatím stačí říct že už bude tma a derou se domů sami.
Katka,kluci 6 a 10
  • 
29.8.2008 13:35:38
Bude se Vám to zdát jako blbovinka, ale já zase dělám dětem malou verzi stezky odvahy(znáte z táborů). Když jsme na chatě v lese , dám do zavařovaček dvě - tři svíčky a rozmístím podél lesní cesty. U té poslední nechám něco (hračky, karty),co musí každý z účastníků přinést.Jdou v noci s baterkama a jsou z toho vždycky na větvi.....Délka se přizpůsobí věku účastníků, zajímavé je, že víc se u nás bojí ten starší.
lklasinka
29.8.2008 12:21:47
já dělám děckám tak 2 krát za léto hledání pokladu, většinou když máme prázdnináře, dostanou kartičky s úkoly, mapu, (musíme ale pomáhat) mají běžné úkoly jako posbírat švestky, ...., a pak je dovede mapa k pokladu.

Jestli máš větší děti, tak já jsem jezdila moc let jako vedoucí na tábory a celé ty roky jsme používaly knížky od Zapletala, má to několik dílů hry na ven, mokrý program, do klubovny, mají je v každé knihovně a tak 90 % z her je opravdu použitelných pro celý tábor i pro 2 děti doma
29.8.2008 12:16:04
Já jsem odpůrce neustálého nakupování hraček,což ale zase musí být vyváženo tím,že pro děcka musím stále něco vymýšlet:-).Tím jsem si na sebe upletla bič,ale je fakt,že mě to většinou baví a sama se u toho vyřádím:-)Takže společně stavíme bungry z dek-i na zahradě-,nebo děláme dobrodružné výpravy po okolí a když je venku ohavně,vymyslím jim v bytě šipkovanouR^R^ Budu ráda za každý nový tip od vás:-D:-D
Mili+2
29.8.2008 11:54:46
Taky souhlasim, na plazi si mala vydrzela cele leto hrat s klacikama, piskem ,kaminkama a lopatkou, a nova panna ji bavi tak maximalne 3 dny.
Mili+2
29.8.2008 11:54:24
Taky souhlasim, na plazi si mala vydrzela cele leto hrat s klacikama, piskem ,kaminkama a lopatkou, a nova panna ji bavi tak maximalne 3 dny.
29.8.2008 11:40:33
Mám trochu problém s tím, že mladší syn, chce dělat všechno, co sestra (dcera 5 let, syn 2,5). A některé aktivity pro něj prostě ještě nejsou. Třeba neumí jezdit na kolečkových bruslích. Nebo se snaží lézt po stromech, po hradbě (tam už v pohodě vyleze) a mě z toho jímá hrůza. Zkrátka opičí se po sestře. :-) A když mu to nejde nebo nechci, aby to dělal, tak se vzteká.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 70 [Dalších 30 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.