| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vybíráme školní brašnu

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 55 [Dalších 15 >>]
13.8.2009 8:46:06
Míšo, řekl to vůbec někdo z rodičů té učitelce, že to trošku přehání??? U dcery mělo každé dítě ve třídě pořadač, ve kterém kromě vyplněných pracovních listů mohlo nechávat i učebnice, které ten den doma nepotřebuje (nebyl z nich úkol, neměli se něco naučit a tak).
13.8.2009 8:37:47
To záleží na učitelce. Náš páťák vloni musel do školy nosit na každý předmět učebnici, v průměru 4! sešity, na ČJ ještě čítanku a z ČJ a M pracovní sešity. Zrušila jsem veškeré desky, stejně se mu do nich všecny sešity nevešly a stejně měl co dělat, aby se mu některé dny se svačinou a pitím všecho vešlo do aktovky.
romana - nikolka, elenka
  • 
13.8.2009 8:19:27
Já sem vybrala dceři aktovku v papírnictví Herlitz , je to německá firma , takže by měla být kvalitní jak ergonomicky, je i lehoučká. Maj i www stránky.
Mickey16
13.8.2009 0:47:04
Tak první syn půjde do školy až tak za 3 roky, nicméně vzhledem k jeho váze (bude mít tak 15kg v 6ti letech, v lepším případě) bude mít nejspíš tuhle tašku na kolečkách, v reálu vypadá super~R^ na zádech nejspíš nebude nosit nic, protože desetinu jeho hmotnosti má prázdný batoh a to kdo ví jestli (např. tenhle na kolečkách váží 2,3kg prázdnej). Nebo bude chodit s igelitkou~t~
Jana
  • 
13.8.2009 0:01:45
http://www.jako-o.de/shop/Praktisches-Praktisches-Taschen-Co-Schulranzen-Trolley-JAKO-O/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/rucksack/group/1984/product/16020/Produktdetail.productdetail.0.html
12.8.2009 22:33:28
Nezáleží jen na hmotnosti tašky jako takové, ale také na přístupu učitelky a rodičů. Naše dcera má spoustu pomůcek ve škole, některé učebnice jsme skoro neviděli, jen přinesla pracovní papíry na úkoly. Vesměs nosila jen několik sešitů, penál a pár drobností. Ale hned na prvních třídních schůzkách koncem září paní učitelka upozorňovala rodiče, že některé děti ještě nosí v aktovce, dárečky, co dostali první den na uvítanou, takže mají zbytečně těžkou aktovku. Je nutné také pravidelně z aktovky vybrat všechny papíry z obrázky a další poklady, které děti neuvěřitelně rychle nastřádají. Osobně jsem zavedla ještě jednu fintu pro svojí hubenou cácorku. Do láhve na pití jí jen naleju sirup na dno a ona si těch 300 ml vody doleje až ve škole.
olsche
12.8.2009 22:12:29
Syn jde teď do 1. třídy, má 17 kg a 110 cm, vybírala jsem podle váhy, od Topgalu jsou skvělé, ale těžké. Koupila jsem tuto http://www.skolni-batohy.cz/detail/e-v-a-skolni-batoh-disney-cars/ na netu, jak bude vyhovovat můžu dát vědět. Každopádně je o polovinu lehčí než ostatní, na které jsem koukala. A jestli mu vydrží jen rok, to neva, není zase až tak drahá, koupím jinou. Šlo mi hlavně o hmotnost~R^
Leny+3
12.8.2009 20:23:21
Taky máme batoh od Topgalu, ve škole ho má hodně dětí a neslyšela jsem jedinou stížnost, po roce je jako nový, jen jsem ho vyprala a to s ním dcera nezachází nijak šetrně:-) Je lehký, hodně přihrádek, paráda. Do školy teda nosí jen minimum věcí, téměř všechno si nechávají ve škole, berou domů jen sešity, do kterých píšou úkol, jinak nosí jen penál, svačinu a pití:-) Penál jsme měli jen jednozipový, i do toho se vejde všechno, jako tužky, pera, pastelky, pravítko, guma, nůžky, ořezávátko, bylo nám doporučeno koupit co nejjednodušší, že prvňáčci se v tom líp vyznají, než když mají více zipů, to pak trvá, než tam vůbec něco najdou:-) Letos už jsme kupovali se 2 zipy, ale je stejně velký, jen každý patro zvlášť uzavíratelný:-)
12.8.2009 20:08:51
Jo, syn jde do čtvrté a od první má Topgal baťoh menší velikosti. Akorát ho vždy o prázdninách vyperu, jinak mu není absolutně NIC. Až mi to připadá neuvěřitelné, když vidím jak s ním zachází. Tato investice se určitě vyplatila. Je pevný, lehký, má reflexní pruhy, fakt dobrý ~R^~R^~R^
12.8.2009 19:06:35

Čeká nás to až za rok, ale i tak se děsím. Dcera má teď 13 kg a tipuju, že do první třídy půjde tak 14-kilová. Ještě že máme školu kousek! Myslíte, že tedy Topgal bude vyhovovat? Taky už začínám pokukovat. Říkala jsem si, že by to mohl být i príma dárek k narozeninám. :-)
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 55 [Dalších 15 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.