| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy na mateřské pijí II

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 241 [Dalších 221 >>]
4.1.2010 7:49:58
alkohol mi strašně nechutná, nenašla jsem ještě nic, co bych aspoň s trochou chuti vypila. Ale to mám štěstí, protože kdyby to tak nebylo, tak bych taky pila asi každý večer. Mám ráda ten pocit, když člověk má "náladu". Takže příležitostně překonám odpor a nakopu tam ve společnosti aspoň 2 deci a jsem veselá.
Ecim
3.1.2010 18:05:55
Je to právě jedna z těch mých (snad) neškodných závislostí, o kterých dobře vím, ale (zatím) nemám potřebu s nimi nějak radikálně bojovat. ~;)
Ecim
3.1.2010 18:04:59
Slunínku, já jsem taky na čokoládky! Za dobu mateřské jsem jich snědla snad metráky. ~t~
Ecim
3.1.2010 18:04:04
Hanko, než jsem poprvé otěhotněla, tak jsem si říkala, že mi bude chybět pivo. Alkoholismus mi myslím nehrozí, dala jsem si jen tu a tam, ale s chutí. A co se nestalo, jakmile jsem otěhotněla, začala jsem pivo hystericky nenávidět. A i další alkohol mi vadil. Jako kdyby se moje tělo podvědomě bránilo něčemu, co by miminko uškodilo. Ke konci těhotenství a v době kojení si dám jen jednou za čas a skutečně symbolicky (pivo nebo víno).
3.1.2010 18:02:45
přesně tak!!!! to *nic nedělání* na mateřské je hrozně ale hrozně ubíjející... alkohol mi naštěstí nic neříká, ale čokoládky......
3.1.2010 14:56:11
krásně napsáno.:-)~R^
3.1.2010 14:51:24
No nevím. Než jsem otěhotněla, tak pro mne nebyl problém otevřít si lahev už dopoledne - děláme s manželem na směny, a když byl zrovna v práci, a já věděla, že nebudu muset řídit, tak jsem si dvojku nalila už před obědem a spokojeně ji popíjela u vaření, úklidu, apod. Znovu jsem si nalila někdy hned, někdy až večer, a pokud byl manžel doma, nebyla pro nás za večer lahev či dvě nějak velký problém. Pokud pijete kvalitní víno, pijete ho na chuť, pro jeho atmosféru, ne abyste byla na plech. Teď jsem ve čtvrtém měsíci, a pít by mě nenapadlo. Musím říct, že mi ani víno příliš nechutná, ikdyý je to spíš psychické, že vím, že by to uškodilo malému. Ale musím přiznat, že se těším na naše společné chvíle, přeci jen je rozdíl, jestli večer popíjíte džus, nebo opravdu kvalitní dar naší země.:) No uvidím jak budu mluvit po porodu.
3.1.2010 11:00:11
prepacte že zasahujem ale neviem prečo tak rozpravate ved možno v dnesnej dobe sa to berie ako alkoholizmus ale starsie maminky alebo ludia v rokoch vam povedia tak ako aj mnohy lekary dat si decku cerveneho neskodi je to dobre na cervene krvinku samozrejme nie často ale iba decentne ja som tiež na materaskej a teraz cakame babo som v 9 mesiaci ja sama napriklad alkohol neuznavam ale niektore maminky si skor to vinko davaju aby vysli s denneho stereotipu a ja si myslim že na to nieje nič zlea alkoéhoélizmus jasne skor by som povedala že keby sa jednalo mužsku populaciu tak by som vam za pravdu určite dala ale ženy tie sa hned odsudzuju.
3.1.2010 0:21:05
Stihneš vystřízlivět do rána? Pokud jedeš autem, nemáš třeba obavu, že nějaký alkohol ještě máš v krvi?
Přece po litru vína, večer vypitém, něco ráno musí zůstat v krvi?
V.
Sofí + 2
  • 
2.1.2010 23:50:40
je tohle možné? to jsem já přes kopírák!! i s tou prací atd.
Jen jedno můžu říct jistě. Když jsem se o tomto "problému?" bavila se svou psycholožkou, shodly jsme se na jednom:
alkohol nebo antidepresiva. Tečka.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 241 [Dalších 221 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.