| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rakovina duše

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 99 [Dalších 59 >>]
mati.h
8.8.2010 20:24:15
Pokračuji, nechtěně jsem se smajlíkem klikla na Přidat.
...
No a jak to holčičce vysvětlit? Přesně tak, jak mně to museli vysvětlit mí rodiče v mých třech letech, když jedna "dobrá duše" z adoptivní rodiny venku na procházce s mojí, jen mojí mamkou, jak ji beru dodnes, řekla: "Ty nejsi stejně jejich!" Já byla v šoku, mamka rychle telefonovala do kojeňáku, co mně má říct. A tam jí primářka řekla, že vše vysvětlit FORMOU POHÁDKY.

Tak že jsem se jako by dostala z jednoho domečku, kde mě jiná, ne moc hodná maminka porodila, ale nechtěla vychovávat, tak mně dala k jiné mamince a tatínkovi, kteří mě vychovávat a vše dobré mně dávat chtěli. Je mně téměř 40 let a dodnes jsem neměla jediný problém, že mě nevychovávali biologičtí rodiče. Nevím o nich nic a ani vědět nechci. Žila jsem vždy v úctě ke SVÝM rodičům, o kterých ani moc adoptivní říkat nemůžu, jsou prostě mí. Když holčička bude z Vás cítit opravdovou lásku, neměla by chtít pátrat po někom, kdo ji odkopl. Možná ze zvědavosti. Ale vězte, znám holku, která tak svou biologic. matku ve svých 15 letech našla, ale rychle odtamtud prchala, když viděla ty podmínky, ve kterých doslova přežívala kupa jiných dětí.~:(~;((~k~
mati.h
8.8.2010 20:14:34
Znám pár dětí, které vyrůstají s babičkou a dědou a věřte mně, že je jim u nich/Vás mnohem líp než v děckých domovech-ÚSTAVECH. Ústavy je nazývá opravdu i pár mýc známých, kteří tam pracují či pracovali. Já sama jsem do svého jednoho roku žila v kojeneckém ústavu - tady je to přímo v názvu, tak se to potvrzuje. Je to JEN ÚSTAV, žádný domov. Domov mně přichystali až mí adoptivní rodiče. I když vše nebylo úplně OK, bylo mně zde mnohem, mnohem lépe než v ústavu a mnoho jsem se také v rodině naučila.~x~
8.8.2010 7:35:30
já to můžu posoudit z pozice dítěte. Můj táta spáchal sebevraždu ( skočil pod vlak) a mě to poznamenalo na celej život. Jsem na něj naštvaná že nás tady se sestrou nechal a vykašlal se na život !!!!~o~
7.8.2010 22:36:24
Dobrý večer.
Slušelo by se asi napsat, jak moc s vámi soucítím a jak moc vám přeji, aby tento stav z vaší duše vymizel.
Ale popravdě, i když to asi bude znít hodně sobecky, nemám na slova útěchy moc sílu. I když samozřejmě, že bych vám přála, aby bylo líp a vy našla aspoň nějaký malý důvod, proč se zase smát. I když, ten důvod, je vlastně vaše holčička a snad vás tady z té vaší beznaděje vyvede.
Mimo tohoto přání, jsem vám chtěla poděkovat za to, že konečně někdo napsal otevřeně pocity člověka, který je stravován myšlenkou na sebevraždu.Prožívám momentálně a už napořád totéž co vy a ani se z toho nemíním nijak dostat. Odešel mi anděl, který mi byl moc blízký a já bez něj nechci a ani nedokážu dál žít.A ani to bez něj vlastně neumím. Byl celým mým životem, mým druhým já.
A když mi bylo opravdu moc nejhůř, můj syn mi řek, že mi vlastně nic není a že lidé kteří o sebevraždě mluví ji nespáchají. Neměla jsem v tu chvíli ani slova, abych mu řekla, že zatím to jediné, co mně tu jakž takž drží s vypětím mých psychických sil, je on a můj druhý syn. A tak vlastně ani není, komu to své trápení říct a léky nepomáhají.
Moc vám děkuji a přeji vám, aby bylo líp.~;((
7.8.2010 20:58:00
Je mi po přečtení řádků smutno a moc lituji všechny co něco podobného prožívají.
Sama podobné zkušenosti naštěstí nemám, ale znám z okolí "podobné" příběhy. Nechci psát rozumné řeči - neumím to a nebylo by to stejně k ničemu.
Jen bych Vám chtěla poradit zda nebude úspěšnější léčba nějakou alternativní metodou místo klasické "tabletkové" medicíny. Dnes je možností hodně. Sama se ničemu z toho nevěnuji, ale mám vyzkoušené, že léčba energií, reiky... skutečně funguje a věřím, že by se tyto metody dokázaly poprat i s podobným problém.

Přeji hodně štěstí a hlavně hodně síly!!
A prosím - zkuste to nevzdávat!! Dcerka Vás miluje, snad to společně překonáte a zvítězíte. M.
7.8.2010 19:10:56
Drzim vam palce a dufam, ze vasa dcerka vas bude vidat kazde rano...:)))
  • 
7.8.2010 16:33:17
A víte co? Chápu vás! Je mi teprve sedmnáct, ale život se se mnou zrovna nepatlal. Nebyly to žádné galeje, ale byly. Otec se zabil, když jsem byla malá a rodinná situace, postavení v kolektivu a umělecká povaha ze mě udělala solitéra. Psychicky labilní, mladá, původně perspektivní, najednou vedla každodenní bitvu sama se sebou. Naštěstí autosugesce funguje, takže teď se mi povedlo najít absolutní štěstí a funguje to několik měsíců (konečně za celé ty roky sebeponižování), bojím se ale, abych do toho zase nespadla, až přijde podzim (obvykle se to koncem léta zhorší a jarem přichází optimismus, jak kdy). Přeju vám hodně štěstí a doporučuju písničku "Ion At An - V lisu rozpolcenosti", dost mi pomohla a popisuje tuhle situaci skvěle.
First
  • 
7.8.2010 11:34:29
Zkuste, pokud budete mit chut, tyhle stranky

http://www.empatia.cz/

Zda se, ze jim muzete i napsat.
Mozna je to trochu jiny pristup nez klasicke lekarstvi,
kazdopadne se treba budete moci na sve trapeni podivat z jineho uhlu.

Preji hodne sily a optimismu.
Nevzdavejte to.

Iva
7.8.2010 11:15:35
Také mám zkušensti s myšlenkami na sebevraždu, ale dostala jsem se z nich. Mám svůj život ráda. Jestli bych mohla někomu z vás být prospěšná, tak se mi ozvěte
na mou adresu : eva@domus-solaris.cz

Přeji Všem hodně síly, ale zkuste věřit tomu, že každý život je krásný, i když nás někdy přepadnou nějaké ty nehody a neštěstí. Dokud žijeme, máme možnost leccos změnit.
6.8.2010 23:57:24
Adajdo,
jedna z mých velmi dobrých kamarádek byla v podobné situaci. Pomohla jí homeopatická léčba. Ne, že by se už problémů úplně zbavila, ale cítí se mnohem lépe. Chce to ale klasického homeopata, o homeo. směrech více tady: http://www.klasickahomeopatie.cz/
Držím palce ~s~
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 99 [Dalších 59 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.