• |
1.5.2024 12:38:17
já těm mým holkám vždy říkám,že jsem babka na houby,pořád musím něco dělat ale dost mě omezuje nemocná kyčel takže běhat za dětmi moc nedávám,tak snad se konečně letos štěstí usměje a dostanu novou kyčel aby mohla své tělo dostatečně rozhýbat..i když vorkoholika těžko předěláte,ale snad to zvládnu.
|
• |
1.5.2024 12:32:21
Bude to krátké.Naše bábi měla podobné rčení,když jsme se jí na něco zeptali,zvali na svatbu nebo na rozeniny,posléze narozeniny svých vnoučat/jsem jedna z nich/ odpovídala: " budu li živa a zdráva".. a s tímto se dožila 81 let.Odešla do nebe až když vdala poslední vnučku.No a já jako pokračovatelka občas dětem odpovídám ..! dá li Bůh a cenzor". Tak vlastně nevědpomky přebíráme i další ne jen prúpovídky ale i zkušenosti našich babiček a prababiček.takový je prostě koloběh života.Krásný den všem Eva
|
nada |
• |
21.3.2011 22:19:41
moje matka se nemohla dočkat vnoučat, brácha je svobodný....my máme tři, ale v pěstounské péči.....když tak jednoho a toho nejstaršího, o holce rovnou řekne, že ji tam nechce, a malý je dost divoký. Když jsem v létě strašně krvácela a musela do nemocnice....dvě starší byly na táboře, tak se s bráchou starala jeden den...do 17h o nejmenšího....ale slyšela jsem ji, jak tvrdí, že ji nikdo haranty (tedy mě a bráchu nehlídal)...což je lež, neb každé prázdniny jsem byla u babičky
|
20.3.2011 20:04:54
Moje tchýně má taky astma, děti má tři, a že by byla vtipná, no nevím... Pořád mi připomíná, že jí nikdo děti nehlídal, že ona všechno zvládla se třemi dětmi, ale aby mi někdy děti ohlídala, to ne... A nejlepší bylo, když mi řekla, že DVĚ děti najednou hlídat nebude... Zamrzí, když od druhého syna dvě najednou hlídá... Ale třeba jí to přijde vtipné ))
|
Elíláma |
20.3.2011 13:54:28
moje taky 30 let je jí 85. Taky není dementní, ale takhle vtipná není, jen pořád mluví o nemocech, Ludvíkovi Svobodovi a o tom, jak na ni naše rodina kašle každej je ňákej, no...
|
MartinaNov (dva rošťáci |
17.3.2011 18:06:16
tak ta moje takhle "odchází" už 30 let (to jenom co já vím). Letos jí bylo 89 let, se zdravím je to sice trošku horší, ale ještě pár let nás taky naše babi bude takhle bavit.
|
Panímáma |
• |
16.3.2011 13:50:08
Šťastná to žena.
Nic jiného se nedá dodat, je to kouzelně napsané) |
wer |
16.3.2011 9:07:54
to mi přpomíná babičku, každé narozeniny slavila se slovy "vždyť už sů to poslední"
|
15.3.2011 12:05:18
Ten pribeh je pekny,usmevny ale ten konec,ten je vazne super
|
Merylin5 |
15.3.2011 7:22:23
Super, to je klasika
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.