Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
libik | 142094 |
4.3.2016 11:39:47
V záhlaví jsem psala, že nevím nic o mandli, dostatečně jednoduchá otázka, že? Ale Kili, já s tebou nemám problém, líbí se mi tvůj styl a připouštím, že, ač je tvá ordinace online trochu paradoxní, může mít v některých případech efekt a pomoci maminkám, jejichž deti trápí větříky nebo něco podobného. Smyslem rodiny je ale spíš morální podpora a tu svým osobitým způsobem naplňuješ.. |
.kili. | 125672 |
4.3.2016 11:33:36
" A není to jedno? Prostě co 2 mesice ma atb na streptokokovou angínu. Což je dost na houby :-("
jedno to není |
Lucka |
• |
4.3.2016 10:38:41
OK. A není to jedno? Prostě co 2 mesice ma atb na streptokokovou angínu. Což je dost na houby :-(
|
.kili. | 125672 |
4.3.2016 10:05:28
"Příčinou nesnášenlivosti laktozy?"
holý nesmysl |
.kili. | 125672 |
4.3.2016 10:03:48
- " řekla jsem jen, že mě těší tvoje vážná(pokerová), neopominutelná a lehce nadřazená sebeprezentace coby součást místní atmosféry."
nemyslím si, že jde o sebepresentaci, presentuji fakta, ne sebe. Poker je švindl, to není má parketA. - "jsi měl tradiční potřebu mě lehounce povychovat" takový dojem nemá žádnou oporu ve skutečnosti |
.kili. | 125672 |
4.3.2016 9:59:35
" ve vyteru z krku vždy spalovy streptokok."
no, nemyslím si, že by byla prováděna M-typisace GAS ("spálový streptokok"), nejspíše šlo o nález GAS (pyogenního streptokoka) bez dalšího určení, zjišťování zda jde o M typ nebo ne nemá smysl a je drahé a zdlouhavé. Krom toho, kdyby šlo o onoho "spálového" streptokoka, mělo by dítě spálu (byť třeba i inaparentní). Spálu způsobí jen několik ze známých asi 180 antigenních typů GAS |
libik | 142094 |
4.3.2016 9:29:05
Příčinou nesnášenlivosti laktozy?
No to už je tedy na mě hodně nepředstavitelné, není to náhoda? |
libik | 142094 |
4.3.2016 9:26:17
Počkej "málem vykrvácel" a přesto nelituješ?
J |
libik | 142094 |
4.3.2016 9:22:59
Ale Kili, řekla jsem jen, že mě těší tvoje vážná(pokerová), neopominutelná a lehce nadřazená sebeprezentace coby součást místní atmosféry.
Já pochopitelně dokážu vygůglit něco o nosní mandli a něco málo i tuším, akorát je to takové osamělé, jsem v situaci, kdy preferuji virtuální společnost před latinou. Předpokládala jsem, že s problematikou nosních mandlí se alespoň teoreticky potká každá druhá matka a že tím pádem obecné srozumitelné info není od věci, jako by byl třeba dotaz na fungování jaderného reaktoru. No nicméně v duchu svého bridge jsi měl tradiční potřebu mě lehounce povychovat OT, je to jeden z důvodů, proč mám zástupy bílých lidí malinko v paži. Víš co? Moc nám toho nedali a já jsem ráda ráda, že v přímém styku s nimi si dokážu sjednat korektním způsobem alespoň respekt. Je tedy pravda, že s nimi nemluvím na úrovni "vykrvácenej chlapeček", to je zase moje stylizace, nemůžu tu ustavičně plakat nebo hrát bridge |
Hana36 | 81489 |
4.3.2016 8:54:34
Pyogenes a prášky zvracel. Tak jim nabídli píchanou formu a ta zabrala.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.