| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Těhotnění za pár měsíců

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 16110  [Dalších 16060 >>]
kimmii + malej R 74621
23.11.2012 19:58:36
Našemu víkendovému chlapečkovi je 14, takže to je podobné jako u vás. Ale je hrozěn rozumný na svůj věk a strašně se vyblbnou s Romčou, ten na něm úplně visí, a jak jsou pohromadě tak o nich vůbec nevíme.
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
23.11.2012 14:08:50
Tý jo Hani u nás se kluci taky porád perou - i když ťukám, že je mnohem lepší než to bylo. Jak byly Maxovi 2-3 roky, to se na ně jeden musel porád dívat a ani tak se nedali uhlídat ~o~
Teď je to spíš takové pošťuchování. A někdy když je u nás Filip, tak se taky přidá a to bych je nejradši poslala všechny na mráz pro uklidnění ~q~

Kimm manžel má taky ještě jednoho kluka - aktuálně skoro 15-ti letého a puberta je vážně strašlivá potvora ~j~ naštěstí to s ním ještě jde, ale nesmí se po něm nic chtít.
Zrovna dneska přijede na víkend, tak doufám, že se spolu všichny 4 nějak zabaví.

Hani jo prodejnu ruším úplně. Hlavně se mi teď vůbec nevyplatí, cpu do toho peníze vydělané jinde a to se mi nechce. A taky si chci užít Stázinku. E-shop půjde dál, ale to je proti prodejně jen zlomek času, co mi to sežere.
kimmii + malej R 74621
23.11.2012 8:07:27
Jasně já si to nijak nemaluju, že bude pohoda pořád. A ani ted není žádná pohoda, ale prostě mě to baví a jsem spokojená. A to jsem měla před porodem obavy že už nikdy nic nebude jako dřív, a že už si nikdy neužiju den s Romčou sami pro sebe. Ale se dvěma je to lepší.
No a mm je zásadně proti třetímu, protože taky má svýho kluka z prvního manželství, takže už takhle nás je někdy až dost. Ale tak nějak tuším že kdybyšlo do tuhýho tak ho ukecám.
Hanka+L+A+V 28463
22.11.2012 21:20:57
Kim tos mě pobavila! Naprosto chápu, po tvých zkušenostech, že se do porodu nehrneš. Ale podle mě dvě děti (zatím) zvládáš s přehledem, tak pokud oba třetí chcete, tak i ten porod vydržíš!!

A zatím píšu schválně, protože pokud je Lucinka ještě maličká, tak i ty sourozenecký vztahy jsou takový lepší. U nás všechno začalo až v době, kdy začal Vojta Anežce brát hračky a dokázal se kdykoliv dostat k mamce a zabrat si ji pro sebe. Od té doby se pořád hádají, perou a berou si hračky...a to všichni tři. Buď máme nenormální děti nebo někde dělám chybu, ale fakt se u nás furt jen ječí a pere. A Vojta, jako poslední, se umí pěkně sám o sebe postarat a nedá se, ani když jsou holky o tolik větší než on.

Luci ty rušíš prodejnu? Jako úplně? Je fakt, že ted budeš mít úplně jiný starosti. A už se pak nehodláš k tomu vracet?

22.11.2012 15:54:07
Kimm díky moc za bodyčko, dneska došlo a je krásné! Že je trošku seprané mi neva, stejně ty duhy jsou boží ~:-D
Jo v Lindex jsem byla v pondělí, jak jsme byli v tom kině a mají krásné věci na mimi, v zimě se tam plánuju rozšoupnout - viděla jsem úžasné šatečky s krajkou - na křtiny budou ideální.

Jo třetí bez rození, chápu ale teda taky nevím jak na to ~;) Leda najmout nějakou klokanici ~k~

Hani ono to není tak horké. Teď třeba je to celkem OK, jen ty poslední týdny jsou takové nijaké, ale to má asi většina mamin. Já bych o tobě mohla tvrdit to samé ~6~
Hlavní je přece ten výsledek ~p~

No tak já jdu ještě chvilku předstírat nějakou práci. Ruším prodejnu a do konce roku to chci mít alespoň trochu vyprodané a skrámované.
kimmii + malej R 74621
22.11.2012 14:42:10
Jako holky já se vám svěřím, ale blázen nejsem~:-D já bych taky ráda třetí~p~ ale nevím jak to udělat když nechci rodit~:(
Hanka+L+A+V 28463
22.11.2012 8:56:52
Ahojky

Luci doufám,že tě Stázinka nenechá dlouho čekat. Ty poslední dny jsou fakt na budku a rodina to nijak neulehčuje. Přeju Ti, aby se Stázinka vyklubala co nejdřív a hlavně, aby všechno bylo v pořádku!!! Už se moc těším na nové miminko tady a moc tě obdivuju, že jsi šla do třetího s tvým zdravotním stavem a poté, co sis užila s klukama při těhu a po něm!! ~g~

Gerbi tak ať jste brzo zdraví všichni zase a můžete řádit. Seš dobrá, že vedeš mimicvičeníčko!!

Kim moc ti přeju, že si děti tak užíváš!!! Je super, že jste takhle pořád někde a umíš to tak zorganizovat, aby jste byli všichni spokojení!! ~R^

Kino vám závidím, taky jsem se těšila že půjdem na upíry, ale marodný všechny tři děti nechcu babičce nechávat...a já se pořád snaží douzdravit, ještě nejsu ok..tak uvidíme, jestli se ještě na upíry dostanem. Bonda jsem už viděla doma, a líbilo se mi!

Mějte se všichni krásně!
21.11.2012 16:18:36
Ahoj,
tak zase stále nikde nic, poslali mě domů a mám dorazit za týden. Teda tohle poslední napínání je poměrně o nervy, pořád mi volají z rodiny a známí co a jak. Kluci byli jak blesk z čistého nebe a teď si to čekání užiju.

Kluci se těší, každý den se ptají po miminku, koukají do kočárku jestli se tam nějak nevyskytne a ono porád nic ~;)
Gerbi 55364
21.11.2012 8:34:40
Luci tak na zitra drzim pesti...a jsem tedy zvedava kdy Stazinka vykoukne. A co kluci, těší se na segru?:)
Tak ja na upirech byla se segrou...to je manžel dobrej:)
20.11.2012 22:42:24
Ahoj,
tak zatím vše OK, kino dobrý - byla jsem na upírech a manžel to statečně vydržel ~;)

Taky mi dneska konečně došel kočár, jo hold kovářova kobyla... ~f~

Zítra mě čeká kontrola v porodce, tak uvidím co a jak. Malá teda šla dost dolů, trochu líp se mi dýchá, no tak by to už nějak mohlo dopadnout.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 16110  [Dalších 16060 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.