Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Gerbi | 55364 |
20.11.2012 21:40:54
Ahoj holky,
Luci drzim pesti do finiše:) a co kino? Na čem jste byli? Ja ted byla na skyfall a na upirech:) a super:) Hani s marody soucitim, minuly tyden nejaka strevoza Zorka, o vikendu hynek a ted ja uaaaaa... no ale uz je mi trosku líp... Kimmii my taky porad někde litame, ted tedy uz druhy. tyden ne a je to hruza...a jeste jsem dnes nemohla na mimicviceni co vedu, ale naštěstí uz mam záskok, tak aspon ze tak... |
kimmii + malej R | 74621 |
20.11.2012 15:43:00
Luci zítra ráno posílám bodýčko! Ale nelekni se, je docela seprané, nevím proč, bylo nové, je to Lindex, a mnou prané tak 5-6krát, ale hned se takhle blbě opralo, asi je to materiálem, není to úplná bavlna.
Jinak držím palec na porod apřeju at je to rychlovka bez komplikací! Hani to je mi Tě líto, tři marodi to musí být mazec. Na tohle se teda netěším, ale u nás se téměř nemarodí, ale až začne chodit do školky tak to určitě přijde. My dnes byli v dětském koutku, Lucie tam byla zlaťoučká, zítra jdeme na cvíčo do tělocvičny, my jsme denně někde a strašně mě to s nima baví! Všechny se mějte fajn a marodi zahoďte nemoci |
Hanka+L+A+V | 28463 |
15.11.2012 9:01:30
Luci tak moc držím do finiše palce!! Hlavně, ať jste obě zdravé!!
A na pondělí si to užij, naprosto tě chápu, snad to ještě proběhne v klidu! JInak u nás pravé podzimní marodění, celá rodina na hromadě, nejlíp je na tom snad Lucka, ta už dneska šla do školy. Já to tak nesnášííííím! Tak se všichni mějte a buďte zdraví! |
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
14.11.2012 15:47:02
Tak jsem dneska byla na prvním vyšetření v porodnici u mého domluveného porodníka (rodil i oba kluky)
No zatím to přímo na porod nevypadá, i když Stázka už je dost dole ale prý taky s mojím rychlorozením a slinivkou to může být každým dnem - tak si vyberte :o) Jinak se mám přijít ukázat zase za týden, na monitor, sepsat porodopis a možná se i domluvit na případné vyvolání po 38tt. Jinak v pondělí jdu ještě do kina. Doufám, že to bude v pohodě a nakonec to bude zase na dlouhou dobu co půjdem s manželem někam sami reletivně kimm adresu mám na shopu - rajpromimi |
Hanka+L+A+V | 28463 |
6.11.2012 12:29:44
Ahoj!
Kim ty seš ještě větší šílenec než já ! Lucinka je teda pěkný číslo, to za chvilku nebudeš vědět, koho hlídat dřív! Luci taky koukám, že jsi už tak daleko. TAk ještě týden a Stázinka může klidně ven!!! Držím palce, aby byl porod rychlej a všechno proběhlo jak má!!! Naprosto chápu, že už jsi KO, ještě to mám v živé paměti, a to Vojta bude mít už 2 roky! Gerbi díky za optání, Anežka je od té doby v pořádku, na kontrolním odběru moči všechno dobrý.Chodí už 14 dní do školky a ok. Dneska jdem poprvé do bazénu, tak doufám, že se tam nějak neprochladí a nevrátí se to! Bezva,že ten zákrok k něčemu pomohl, já jsem to právě pochopila, že to k ničemu nebylo a jen zbytečný trápení. Zorka je strašně statečná, po té operaci to muselo být strašně podrážděný a bolestivý tam, snad jí prášky pomůžou a postupně to bude v pořádku!! Stejně je na prd, že takhle maličký dítě má od malička takový trápení! U nás pohoda, holky ve škole a školce, Vojta se mnou doma, postupně už vybírám a objednávám dárky na vánoce, přemýšlím co budu péct za cukroví atd. S Vojtou toho taky moc neudělám, jak je zvyklej, že kolem něho od malička pořád někdo byl, tak si neumí hrát sám, pořád vyžaduje, abych si hrála s ním. Tak se všichni mějte krásně! |
Gerbi | 55364 |
5.11.2012 21:24:18
Ahoj Holky,
zase se hlasime... Kimmii dort je naprosto uzasny:) fakt krasny...jsi sikulka...na tchyni kasli...hlavne ze jsou deti ok:) Co je s Katou by me taky zajimalo...jestli ma mimi bylo by to super, moc bych ji to prala...treba se vam podari ji vypatrat:) Luci ty jo, ty uz jsi takhle na konci tehu? to leti...moooc drzim pesti...Moje segra uz je 29tt...tak se taky tesime na mimi, hlavne Zorka...porad chodi, ze ma v brisku taky mimi jako Paja:))) Hani a co Anezka? uz je ok? a vsechno dobry? No u nas to nebylo zbytecne, pri tom zakroku zjistili ze ma prave spatny ten mocak, jinak nez takhle by na to asi neprisli, jen tedy ta trubice je v poradku...ale dnes jsme byli u dr v motole a pry to neni tak hrozne, dostala leky a pry temi a vekem se to bude lepsit a melo by se to srovnat, jen to bude beh na dlouhou trat...ted mame tri mesice na tech praskach a v unoru jdeme na ko a uvidime co dal...tak doufam, ze to bude lepsi...ted po te cystologii je to zatim horsi,ale to je pry normalni, je to tam podrazdene a musi se to srovnat. ALe je to tedy neco, docela ucurava a nejdorsi ze i v noci se tak dvakrat tydne pocura...z toho uz jsme nejak vypadli...no ale pry by se to melo po tech praskach srovnat...no mocak ji pry pracuje vic nez by mela tohle by ho melo srovnat... |
4.11.2012 20:04:21
Luci opatruj se a přeju na ten konec hodně síly!
Písni mi adresu a já Ti pošlu to bóďo co se Ti líbilo. Drž se! |
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
4.11.2012 14:39:51
Nazdárek lidičky.
Nestíhám a co mám chvilku tak se mi v lepším případě nic nechce v horším spím :o) Jsem jsem už v 35TT a upřímně řečeno - fyzicky jsem úplně KO. Nepamatuju, že by mi u kluků bylo takhle. Je fakt, že břicho mám teda mega obrovské. Už se opravdu těším až se Stázinka narodí, i když teda ještě chvilku jí dám :o) Snad se mi zítra povede něco dočíst a poreagovat. |
3.11.2012 22:26:56
Hani, nejsem, jsem úplně normální. Pak měl ještě oslavu s dětmi, a těm jsem každému dělala pidi dortík-klukům ve tvaru autíčka a holkám ve tvaru zabaleného dárku, vše potažené potahovou hmotou a dozdobené. Mě to prostě baví
Ted tu mám na víkend naše, dneska šli na koncert Gotta, a zůstanou ještě na zítra, tak dopoledne zabaví děti a já si sjedu na nákup a do hračkárny spáchat dalšího Ježíška, pak udělám na oběd steaky z tuňáka a odpo pojedou dom. Od pondělí mám zas další várku účta na doma, tak zas budu po večerech dělat, ted jsem měla celý týden volno, a to byl teda vegáč! No ale prachy se hodí a hlavně si chci udržet místo, do té původní firmy se vracet nechci, radši do té druhé co mám až od mateřský. Ale dělám pořád pro obě. Jinak Lucie už přestává být to ležící miminko, už je pěkně akční, pořád se chechtá (pokud u ní někdo je, jinak řve) a už se otáčí a na bříšku trošku popolejzá, ikdyž to ještě samo není klasické lezení, spíš se jen odstrkuje nohama. Já jsem z těch dětí úplně hin A co naše Luci?? Co miminko? Ozvi se. Ostatní samozřejmě taky. |
Hanka+L+A+V | 28463 |
28.10.2012 22:49:57
Kim ty seš neuvěřitelně šikovná!!! Dortík je krásnej, to musel mít Romča radost! A máš můj obdiv, já su schopná spáchat jeden takový dortík, a když nepřijedou všichni na oslavu a přijedou jindy, tak už prostě dort není a udělám jen buchtu nebo tak něco. A navíc teda to tchýně pěkně dorazila!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.