Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ROMANA&ADA&CHRYSANTHY | 65844 |
22.11.2010 12:53:44
Ahojte holky,
Iri,tak to je radost.Ja mam pod bytem supermarket,pod loznici jsou lednicky a pod balkonem mam motory z klimatizaci.Ale zadny extra randal to neni,nebo jsem si uz na to zvykla.Obchod je nas a poslednich 5let ho pronajimame,takze ani nemuzu piskovat. Jinak s tim klidem bych rekla ze je od 22h-7h a 14h-17h.S tim rannim si nejsem jista.Jednou jsem se o tom bavila s Dimitrim,kdyz stavel baraky a mel jeden problem prave taky ohledne ruseni klidu. Tak preji,aby sousedka brzy douklizela a ty si mela klid. |
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// | 63736 |
20.11.2010 10:31:59
no, o večerním klidu, ok, si nedělám žádný iluze, i když aspoň doufám, že lidi nevrtají, netlučou kladivem atd, takovej nějakej relativní klid. Ale toto, v 6.30 ráno, to je teda síla.. a paní skončila až teď!!!! (doufám, teda...) - čímž mi svitá naděje na nějaký odpočinek apsoň přes poledne... SNAD
|
Katka + 2 | 23340 |
20.11.2010 9:36:11
ahoj
jo, na tu stranku jsem koukla...a je to vazne sranda s tim nocnim klidem nevim...nas tu buzerovali odpoledne,aby jsme byli ticho..a nerusili jejich siesticku..ale v noci my spime..a je kraval (teda relativne ok, da se u toho spat) ale ja osobne asi nenadelam nic.. ale v 6.30 des..zkus jim domluvit, ze rusi malou, hodne stesti.. |
20.11.2010 8:43:35
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/%C5%98ecko
něco pro pobavení holky, chci se zeptat, je tu v GR daný nějak noční klid? Nebo aspoň ranní? Mám nějaký problém se sousedy, co žijí pod námi, od 6.30 od rána celkem HODNĚ dělají binec, uklízí jako magoři, a to tak, že odsunují nábytek atd atd- malá je od 6.30 vzhůru, s brekem, úplně k.o, my s manželem taky, je to celkem dost náročný :-( Ale nevím,jestli jako můžu vůbec něco pípnout... Navíc jsme doteď měli fakt bezva vztahy, tak ěm to mrzí, nechci dělat dusno, tak snad to byla jen nějaká výjimka... Chjo... |
18.11.2010 22:04:59
rodit budu urcite v CR,pokud nebude nejaka komplikace
|
18.11.2010 22:04:22
no konečně ses taky ukázala :)
Fotky jsou přece v albíčku http://rodina.cz/manulkyvrecku tak nejak,nejsem si 100% jista,jestli jsem to napsala dobre Anebo mas FB? To ej super,ze to tak pekne zvladas se dvema, ja z toho mam celkem strach, dlouhodobej, snad to zvladnu :) Hlavne musi hodne spat, a pak to nejak zmaknu :D Jakmile to bdue rvounek, tak nevim nevim :) |
verca+jorgo=nikos | 87119 |
18.11.2010 16:52:22
Ahojky vsem,Irco gratulujem k miminku.Jinac ja mam doma taky dve takovy miminka malymu byly v rijnu 3 roky a maly je 8 mesicu,ale na pravdu malej me vubec uz nepotrebuje takze to neni tak hrozny a mala ja moc hodna.Nevim jak se pridavaj fotky :-( Jinac holky co jste se tu vdavaly v kostele co je k zapotreby,planujem to po Velikonocich i se krtinami?Je k zapotrebi to osvedceni o pravni zpusobilosti?Irco kde budes rodit?Papa
|
Katka + 2 | 23340 |
18.11.2010 9:20:02
Mela by jit v zari..je narozena koncem brezna..ani nevim, pokud tady vazne nastoupi..kdy ji musim jit zapsat..atd..nevim, jestli si muzu skolu vybrat, nebo to zalezi podle bydliste..nebo podle znamych hihi
|
17.11.2010 21:05:04
je to ten nový systém a fakt hrůza :( Kamarádka horko těžko každý den sedí s malým a fakt mu vysvětluje písmenka, na malýho je toho STRAŠNĚ moc, kolikrát jsem byla přítomna jeho učení a jeho domácím úkolům a fakt jsem nechápala :( je mi těch dětiček fakt líto :( :( :(
Kamarádka má jedny dvojčátka a 2 děti školou povinné. A je to moje nej nej nej kamarádka tady, úplně ji žeru Tak my jsme dopekly cukrovi, prvni varku, no.. ehm.. linecke testo se jaksi nepovedlo, ale tak co, tim se chlubit nebudu, do rana snad ztuhnou i kokosovy kulicky, ty vypadaji lip :D Mozna jich udelam vic, nekdy... ty by nam mohly chutnat. |
ROMANA&ADA&CHRYSANTHY | 65844 |
17.11.2010 17:34:52
Iri,co to je za system?
Ada ma maximalne na 30min domaci ukoly a to protoze to porad nejak obkecava a snazi se delat vsechno mozne,jen ne domaci ukoly. zacinalo se tim,ze maloval kolecka,carky,caganky takove ty klasicke veci pro prvni tridu. V matematice se ted uci psat 9,vymalovavaji obrazky atd. Kazdy den maji nekolikrat prepsat prave probirajici pismenko a slovo,ktere je v nem obsazene. Muzu rict,ze je to uplne stejny system jak maji u nas.Synovec chodil do prvni tridy loni,tak to se svagrovou probirame. Asi je to ten novy system,tak to me podrz. Frondystirai jsou otazkou mody,znam spoustu deti,ktere tam chodi a vysledek zadny,pak deti,ktere ani jednou frondistirio nenavstivili a jsou na vysce. Opravdu zalezi na diteti a jeho schopnostem.Kdyz vidim,ze to nejde,tak prece nebudu tlacit na pilu.Vsichni nemuzou byt vysokoskolaci. Chudatko kamaradka,taky bych chtela mit 4deti,ale musi to byt pekny zahul.Ma dvojcata nebo kazde zvlast? Ja mam tady taky znamou se 4detma,ale jen 2 z nich jsou skolou povinne,tak to jeste zvlada,treti je ve skolce a ctvrte je jeste mimino. Katy,tobe kdy mala pujde do skoly?Kdy je narozena? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.