| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 12180  [Dalších 12160 >>]
Peppa 133447
29.2.2024 12:41:37
My máme normální koupenou skříň - botník, takže jsou boty jen v jedné řadě a police jsou blíž u sebe. Na kozačky nemysleli, takže ty případně leží, ale já tam stejně dávám většinu bot v krabici. Boty které nosíme aktuálně jsou v drátěným malým botníku nebo tak různě jinde ~t~
Budeš mít přístup k té skříni i z boku a nějaký prostor kolem? Pak bys mohla mít jednu vysouvací vysokou polici, kde by mohla být ta druhá řada bot. Jako taková ta potravinová skříň, jak už kdosi psal. První řada by byla přístupná normálně zepředu jako skříň s policemi, bez výsuvu. Nevím, jestli to popisuju pochopitelně.
neznámá 91073
29.2.2024 11:57:30
"Kat a chtělo by se ti kvůli každému vyndání bot vytahovat celou polici?"

Ted si uhodila hřebík na hlavičku a abys vytáhla polici, musíš zeširoka otevřít dveře skříně, s tím občas zápasím já, když dveřím něco překáží nebo děti je otevřou málo a pak páčí polici ven silou.
A výsuv jsou fakt drahé, skříň s výsuvy se hodně prodraží.

Já mám skříně 80cm hluboké, nechal jsem se ukecat, že to bude super, hodně se vejde. Není to super, akorát jsou nepřehledné. Pořád řeším nějaké pořadače, krabičky, dodatečné výsuvy, které vlastně nic neřeší, ve skříni je stále binec.

Teď bych volila skříň hlubokou akorát na jeden pár bot, klidně bez výsuvů.

K_at 121378
29.2.2024 11:39:41
To je. Metr vpřed není problém.
Jerry G. 159407
29.2.2024 11:07:13
Kat,

jeste premyslej o miste okolo. Potrebujes mit misto na vytazeni a jeste na manipulaci s vecma. 60 cm suplik a minimalne metr k tomu.
K_at 121378
29.2.2024 11:00:11
Sendero, o tom přemýšlím taky. Ale dveře tam budou stejně. Skříň bude bez dveří jen nahoře. Jinak potřebuju mít zavírací. Budou tam další věci ještě. A ty provozní boty jsou vytažené venku.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
29.2.2024 11:00:03
"vytahovací regál a boty by byly v řadě, ale kolmo na zeď"

hmmm... to zní zajímavě... jen bych se trochu bála ceny - u těchhle věcí se totiž platí především za pojezd, což se z 2 ks u běžné police mění na třeba 6 ks... ale designově to zní dobře ~:-D
Senedra 14756
29.2.2024 10:59:35
Rose, právě - místa máme dost ( pokud teda zrovna neodcházíme tři až čtyři najednou). Nechali jsme schválně v předsíni udělat hlubší niku, vešla se nám tam po celé délce celá skříň, místo na věšák na bundy, poličky ( schované za velkým zrcadlem) na uložení kabelek, šál, rukavic,...
Senedra 14756
29.2.2024 10:57:31
Kat a chtělo by se ti kvůli každému vyndání bot vytahovat celou polici?

A abych nevypadala na tak dokonalou hospodyňku - ještě před skříní v rohu máme rohožku, na které jsou trvale pantofle/boty, které nosíme nejvíc. za touhle rohožkou jsou zásuvky s věcmi, pro které lezeme málokdy.
Samolepky na zeď z Favi.cz - největší výběr
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
29.2.2024 10:56:44
senedro, tomu rozumím, když je to výsuvné, je to přijatelné řešení... pokud by ale vysunout nešly, tak se v zadních řadách loví prostě blbě... nemluvě o tom, když jsou pak ty boty u země - hrabat až dole a vzadu, to je pak sen ~t~
což teda ještě správně podotkla tuším sedmi, že se musí změřit, jestli je na vysunutí ještě dost místa...
K_at 121378
29.2.2024 10:54:02
Ještě právě mám myšlenku, jestli by nebylo praktický mít vytahovací regál a boty by byly v řadě, ale kolmo na zeď. Jako takový ty kuchyňský vytahovací regály. Jestli víš, co myslím.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 12180  [Dalších 12160 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.