| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : JIP a ARO

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 453  [Dalších 353 >>]
Kudla2 58452
5.3.2015 23:12:24
Koliesko,

ale samozřejmě máš právo být hotová z návštěvy někoho ve vážným stavu ve špitále!

Líbí se mi teorie soustředných kruhů, s tím, že ten nejvíc postižený je uprostřed, jeho nejbližší v tom nejbližším kruhu a tak dál.

A je povoleno si stěžovat, ale jen směrem ven (těm, co jsou na tom v dané chvíli líp/jsou tou situací méně postiženi než Ty), ne dovnitř.

Takže by nebylo OK si stěžovat tomu tatínkovi, ale je naprosto OK si stěžovat nám, kteří jsme na tom v tomto směru lépe, protože jsme situací nezasaženi. ~x~~x~~x~
NovákováM 120401
5.3.2015 23:06:33
Zufi, ... nejanči,

mají radost, že máš starost? Možná v momentě, kdy máš nějakou pro ně nepochopitelnou starost.

Většina z nás má či měla rodiče, takový drsoň tu není nikdo.

Prostě pevné nervy a mamince ať je lépe. ~;((
NovákováM 120401
5.3.2015 22:57:59
Si za pár měsíců neprohulíš plíce, až bude líp, tak pročistíš.
NovákováM 120401
5.3.2015 22:57:22
No u Vás bude. To je jasný, to ví celý tenhle server ~;((~;((

Citronove koliesko 7937
5.3.2015 22:48:23
Tak hlavne som si uvedomovala ze otec prerasteny rakovinou s dierou v bruchu -20kg leziaci na jiske sa ma ovela horsie ako ja a nemam vobec pravo byt "hotova" z jeho navstev - chodila som denne aj 2x. Nemala som ani pomyslenie na to ze niekomu moje trapenie moze urobit radost a ak by som aj o takom cloveku vedela nestal by mi v tej chvili ani za myslienku nieto este aby som mu vypisovala na nejaku diskusiu. Svoju energiu som potrebovala vydat ovela uzitocnejsie.
NovákováM 120401
5.3.2015 22:29:39
V zásadě nic.

Možná jen vědomí, že tam nejdu kvůli sobě ...
A také neznám nikoho, kdo by tam chodil rád.

Držím palce
Ivča11 114022
5.3.2015 21:22:33
Paradoxně lépe, než pak na lůžkovém oddělení interny. V našem případě jsme měli s tatínkem kolečko ARO, JIPka, interna a LDNka - a u toho ARA a JIPky to na mně působilo aspoň trochu uklidňujícím dojmem, že je monitorovaný a hlídaný a ten největší nápor na nervy přišel až s přemístěním na "normální" pokoje. Jinak jsem měla natrénovaný odchod z nemocnice už s cigaretou v ruce, zapalovala jsem si centimetr od východu, brečela jsem doma. Ale byli jsme tam každý den, skoro 3/4 roku a teď jsem moc ráda, že jsem to vydrželi, i když to někdy bylo strašné a beznadějné, u nás to teda nakonec dopadlo špatně, ale tatínek tam ležel po ůraze, takže to byl jiný případ.
Co tady čtu, tak maminka je bojovnice a má pro co žít, tak doufám, že to dopadne dobře a přeju vám hodně sil~;((

Lassiesevrací 134328
5.3.2015 21:21:10
Bude to dobry. Nase dvouleta holcicka rika: "Bude dobre, bude lip". :-)
Anni&Annika 50178
5.3.2015 21:19:45
Lass..at ty berlicky odlozis co nejdriv~;((~;((~;((
ronniev 8556
5.3.2015 21:12:56
Zufi, promiň, ale to hraničí se stihomamem. I kdyby si někdo něčí neštěstí užíval, je to jeho problém, ne tvůj.
A jestli máš pocit, že ti celý svět jde po krku, tak to už je na léčení - tvoje. To by nemuselo dobře dopadnout. Samozřejmě leda by sis užívala ty, jaký jsi chudák (taky znám takový případ).
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 453  [Dalších 353 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.