| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Uplakané miminko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1506  [Dalších 1376 >>]
vertigo 92133
2.2.2014 20:13:49
Taky bych řekla, že ho můžou trápit ty zuby (nebo něco jiného? něco ho bolí?). Každopádně bych přehodnotila to odstavování, za této situace to bude trápení pro obě strany ještě větší ~6~
Marťa
  • 
2.2.2014 20:11:09
a co venku v kočárku?
Ivatema 52511
2.2.2014 20:05:50
Sice neporadím, ale třeba tě trochu uklidní, že Klárka se prořvala prvním rokem života-pořád jsme ji museli nosit-třeba do 23 hodin-zpívat, koukat na hvězdičky....ani nevím, jak jsme to přežili.
Nana
  • 
2.2.2014 20:04:11
Třeba ho bolí ty zuby, co Nurofen nebo Panadol?
Da+Vi+Ma 105173
2.2.2014 19:58:08
Potřebuji poradit nebo se z toho možná jen vypsat.
Mám ročního syna,který poslední týden stále jen ječí.
Dřív to celkem přes den ušlo,pouze k večeru se to zhoršovalo.To už jsem se nesměla přiblížit ke dveřím,jinak byl hned řev.Ale vydržel si i chvíli hrát.Noci jsou špatné od začátku.Budí se x-krát za noc,občas je i 2-3 hodiny vzhůru.Ale každopádně se nesmím hnout z postele jinak je hned zle.
Ale,co se děje poslední týden,to mě přivede do blázince.Na začátku týdne měl horečky,protože mu rostou zuby,takže se 2 dny nonstop nosil (jinak to nešlo) a v noci mi spal v náručí,jinak by okamžitě vzhůru.Za 3 dny bylo po horečkách,ale od té doby celý den jenom ječí a že je to jekot,až z toho zaléhají uši.Celé dny mi visí na noze,všelijak po mě vzpouzí a dožaduje se nošení.Ale ani v náručí není v klidu,všelijak vzpouzí,vymršťuje se.Pokud ho nevezmu,řve,zuří,mlátí hlavou o zem.Zkoušela jsem ho nechat vybrečet,ale po 10 minutách jsem to v rámci zachování duševního zdraví vzdala.On ten řev stupňuje až promodrává a nemůže se nadechnout.Když ho nosí někdo jiný,tak chvíli vydrží,ale za chvíli chce dolů a jde hned za mnou.Už jsem z toho unavená,vyšťavená.Tento týden chci přestat s kojením a doufám,že to k něčemu bude,protože jinak nevím,co dělat.
kocickova 137568
26.8.2013 11:19:05
Já mám zatím jenom malé mimi, ale přesně tohle řešila sestra, bohužel nevyřešila. Prostě to musela přečkat, trvalo to tak 3 neděle a pak se vrátilo zlaté mimi. Nikdy jsme nepřišli na to, čím to bylo.
KoproFka 76193
25.7.2013 23:48:09
Leontýno, moje řeč! nechápu, proč by byl ten 100% tak důležitý~d~
Copak takový refluxáčci - ty ve 100% lehu třeba být vůbec nesmějí, přece...

Mlaďase jsem taky odvozila v Jané Slalom a super, záda má krásný~;). Mám ho i na malou ...
KoproFka 76193
25.7.2013 23:29:09
no vlastně jo, dám mimčo do houpačky (zatím houpe jako kolébka - ze strany na stranu) a vono v ní za chvíli usne...

mám ji asi od cca 6-ti týdnů věku malé a SUPER!!
Zrovinka dneska jsme měli návštěvu a i když večer v pohodě usnula u kojení (tak, jako vždy - já prostě asi neumím dítě uspat jinak~d~), za 20 min se probudila s pláčem - tak ji mm vrznul do houpačky (byla jsem právě ve vaně), pustil jí k tomu hudbu a kolotoč se svítícím akvárkem (jo, to všechno ten zázrak, co máme doma, má), ona chvíli čumákovala a pak usnula... po asi půl hoďce jsem ji přenesla do postýlky, kde normálně pokračuje ve spánku...

Ona je tedy jinak skvělá-normální miminko, páč přestane plakat, kdyř ji zvedneme, nebo na ni promluvím, to od mlaďase neznám ani náhodou, tam to byl spíš pravý opak...
Kája + 4:-) 20713
25.7.2013 19:08:18
Mik jak to tu pročítám, asi budu uklovaná ze všech stran, ale když jsem se dostala do stavu jako ty, přestala jsem kojit(pravda, až po roce a půl jsem se srovnala s tím, že to bylo vlastně dobře). Teda já navíc ještě odstříkávala a jedna se nenechala odstavit úplně, tu jsem zvládla jen do čtyř měsíců, pak definitivně taky stop (starší jsem kojila do roka a půl a do roka). Najednou přestaly řvát, mohla jsem je naštelovat tak, že nepotřebovaly odříhnout, dal se regulovat proud mlíka, mohly je nakrmit starší děti a hlavně, začaly spát celou noc (že se v půl roce začaly budit zas je už jiná věc a ne tak drastická). S flaškou byly spokojené holčičky co spaly v miminčím období 3 hodiny v kuse, najedly se, 5 minut čumákovaly a spaly dál. Krom toho jsem je krapétek ignorovala se slovy že jsou třetí a čtvrtá a mají prostě smůlu, protože barák se staršíma dětma a chlapem ve dne v noci v práci se sám neuklidí, jídlo se neuvaří... Nijak citově pochroumaný nejsou, jsou to mazlivky mazlivý a v některých věcech i šikovnější než byli sourozenci v jejich věku, ač nemám tolik času a síly (a možná ani chuti) se jim nějak extra věnovat. A stejně to nejde, když jsou 2 a starší k tomu. A ještě, nemáš třeba v okolí nějakou 13 ti, 14 ti letou holku, co by jí bavily mimina? K nám jedna začala chodit, když měly holky asi 3 měsíce, nepravidelně, když měla chuť - někdy 2x týdně, jindy jednou za 3 týdny..., sbalila jsem jí je do kočáru a 3 hodiny se děj vůle boží a teda bylo to super!! Chodí k nám doteď (momentálně tu prázdninuje) a žebrá na nás další mimino~t~~t~
Kopřiva Dvoudomá 34182
25.7.2013 14:17:08
Soucítím s tebou, já jsem měla jen jedno neskutečně uřvané mimino. Kdyby byly dvě, už bych byla někde v polstrovaný cele. Neumím si to představit.

Vydrž, jednou to přejde. ~x~~x~~x~
Jo a nic si nevyčítáš. Děláš co můžeš, děti nezanedbáváš, holt nejseš chobotnice, abys chovala tři naráz. Neboj, žádný následky mít nebudou, mají hodnou mámu.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1506  [Dalších 1376 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.