| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Cvičení pro děti

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 240  [Dalších 130 >>]
Binturongg 104880
29.8.2011 22:55:37
Anni - to je bohužel úděl mnohých profibaletek - ztloustnou a už tak dost zničené klouby totál dodělají.
Učit pochopitelně můžou, to nic proti, učitelku jsem popsala jen pro dokreslení situace ~:-D
Mickey szuka cerne ovce :) 119751
29.8.2011 22:44:26
No, na gymnastiku chodila moje matka pred vic jak pulstoletim ~:-D sekla s tim nekdy kolem 12 ti let, dril a permanentni tlak na hubnuti i hubenych holek... nejstarsi a nejmladsi dite tancovat nejspus budou, syn chtel chodit na hiphop a street dance a dcera se doufam vyda stejnym smerem, balet bych fakt nerada ~a~
18.5moudrost16 120659
29.8.2011 22:02:51
jen ted uz kouka na baletni predstaveni - byla i na balete v divadle (s babickou - nejsem az takovy nadsebec) a ted miluje operety....
18.5moudrost16 120659
29.8.2011 22:01:40
dryjado - dcerka sla a taky moc nevedela - jen z pohadky Barbie... a pri zapisu chteli at se ukaze a pustili ji louskacka - tak zacla tancit to co bylo v Barbie louskacek :))) ucitelky nadseny a ja vyrechtana...
18.5moudrost16 120659
29.8.2011 21:59:20
jsem spokojena a dcerka taky - je to formou hry - ted pujde 3 rok a zacinaj teprv delat provaz a svicku..... a ucitelka a riditelka uzasny :) nemuzu si stezovat....
Anni&Annika 50178
29.8.2011 21:50:41
jezis, to jsem zase neco napsala....ona se taky umi protahnout, i tu nohu u hlavy ve stoje udrzi, ale neni pravidlo, ze diky baletu nebo gymnastice musi dite chodit krasne vzprimene~;)..proste kdyz se bude chtit hrbit z nejakeho jineho duvodu, je ji gymnastika k nicemu...no, treba se hrbi prave z te gymnastiky...treba ji preventivne boli zada~k~

myslim ze ohebnost a pohyb je zase o necem jinem, nez jen o gymnastice....gymnastiku jsem trenovala /udelala jsem si i nejake zkousky/, neb me do toho tak nejak ta rodina vtahla.....chodim vzprimene, uz se me i kdosi ptal, jestli jsem nedelala balet....no, musela jsem se vsechno naucit pozdeji /jinak bych to detem nemohla vysvetlit a ukazat~;)/...takze ohebna a pohybova jsem byla uz driv i bez gymnastiky a ta ohebnost mi tak nejak i zustala....nemam problem ani ted udelat most ze stoje a zase zpet, ci dat obe nohy za hlavu......a to mi bude 48......takze za me...pokud ma nekdo pohyb a pruznost v tele, asi to tam bude mit u bez nejake gymnastiky a baletu~;)
ivaxx 44192
29.8.2011 21:36:30
Dcerka chodí od 4,5 let do ZUŠ na tanečky. Některé maminky tomu říkají balet ~;), ale je to de-facto taneční a pohybová průprava. Baví ji to a vidím, že na rozdíl od staršího bráchy (chodil tam s ní zpočátku také, ale pak už se mezi samými holčičkami moc dobře necítil a navíc je dřevo po mamince) je mnohem ohebnější, ale přesto žádný zázrak. I držení těla se o něco málo zlepšuje. Takže za mne - chce-li malá, zkuste to.
My zkoušeli i moderní gymnastiku, která je k nám blíže, ale to se malé nelíbilo - nebyla hudba, jen dril.

Jinak ale malá fakt tanečnice a talent na tanec není - daleko spíš se k ní hodí kolo, brusle (kanady) a plavání.
18.5moudrost16 120659
29.8.2011 21:25:36
dcera chodi do statni opery

www.grishko.cz/baletnipripravka
18.5moudrost16 120659
29.8.2011 21:24:11
dcera chodi na balet - a chodi jen ze chce... zatim spis tanci - ale 1 rocne maj predstaveni a jsem desne pysna....

zkpusela gymnastiku a nebavilo jim to....
Muška3 120042
29.8.2011 21:20:49
Urcite bych se tomu nebranila,obe me starsi deti baleti uz mnoho let,obe jsou na viceletem gymnaziu a zadnou tanecni karieru neplanujeme.Hrozne je to bavi,neni to jen o klasickem baletu,je to i tzv.moderna,scenicky tanec.Asi budou obe "baletit" do osmnacti-kez by,je to krasny konicek.Ted v zari tam nastupuje moje nejmladsi 4leta.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 240  [Dalších 130 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.